ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η ελληνική ομορφιά γιόρτασε με φόντο τα αξιοθέατα του Βόλου

1 min read

Τα εννέα χρόνια συνεχούς παρουσίας έκλεισε φέτος ο μεικτός εθνικός διαγωνισμός ομορφιάς Star και Mr GS Hellas, οι διοργανωτές του οποίου, κάθε χρόνο μετά τη διεξαγωγή του, επιλέγουν κάποια ελληνική πόλη ή νησί, με σκοπό να προωθήσουν την πολιτιστική μας κληρονομιά, μέσω της ελληνικής ομορφιάς.

Φέτος ήταν η σειρά του Βόλου, την ιστορικότητα, τα πολιτιστικά, αλλά και τα φυσικά αξιοθέατα του οποίου αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εθνικών καλλιστείων GS Hellas 2019.

Η αποστολή της εκδήλωσης, αποτελούμενη από 20 άτομα, φιλοξενήθηκε στο Valis Resort, ενώ φωτογραφήθηκαν σε ποικίλες τοποθεσίες του Βόλου και του Πηλίου.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με την επίσημη επίσκεψη των εκπροσώπων της διοργάνωσης στο Δημαρχείο Βόλου, όπου παρέδωσαν ένα από τα βασικά μενταγιόν του θεσμού στον τοπικό άρχοντα της πόλης, κύριο Αχιλλέα Μπέο. Το μενταγιόν απεικονίζει τη Θεά Αθηνά, αιώνιο σύμβολο σοφίας και γνώσης και μία από τις προστάτιδες του διαγωνισμού.

Παραδίδοντας το μενταγιόν στο δήμαρχο, ο πρόεδρος των καλλιστείων ανέφερε τα εξής: «Σας παραδίδουμε το μενταγιόν της Θεάς Αθηνάς, διότι ο ίδιος ο θεσμός πρεσβεύει το μότο “όταν η ομορφιά έχει άποψη”. Έτσι, ευχόμαστε αυτό το μενταγιόν να αποτελέσει σύμβολο σοφίας για την πανέμορφη πόλη σας και να δίνει δύναμη σε εσάς για όλο και δημιουργικότερα πράγματα γεμάτα γνώση και αφήνοντας ιστορία

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ανταπέδωσε τις ευχές, και, αφού συζήτησε με όλους τους εστεμμένους, τους τόνισε πως η ομορφιά είναι η πρώτη πύλη, η διαχείριση της είναι το μετέπειτα και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παγκόσμιους διαγωνισμούς, αλλά και καλή σταδιοδρομία στη μετέπειτα ζωή τους.

Τέλος, η δημοτική αρχή Βόλου έδωσε αναμνηστικά σε όλους τους εστεμμένους και ειδική άδεια να φωτογραφηθούν στο κτήριο με την Αργώ, το σύμβολο του Βόλου, καθώς και μπροστά στις σκαλιστές τοιχογραφίες του δημαρχείου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.