ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

22 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Ελλάδα στις φλόγες αλλά η κυβέρνηση αποφάσισε να προμηθευτεί νέες… κλούβες μεταγωγής κρατουμένων για την αστυνομία

1 min read

Και την ώρα που η χώρα φλέγεται και κάθε δύναμη βρίσκεται στο έργο κατάσβεσης με ότι μέσο έχει (ακόμα βέβαια να δούμε που βρίσκονται τα 74 εναέρια πυροσβεστικά μέσα) το ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ. σκέφθηκε ότι ήταν κατάλληλος χρόνος για να προμηθευτεί νέες… “κλούβες” για τις μεταγωγές!

Ναι δεν γίνεται προμήθεια νέων πυροσβεστικών οχημάτων , ούτε ενοικιάζονται νέα αεροσκάφη κατάσβεσης αλλά κρίθηκε ότι πρέπει να ενισχυθεί η αστυνομία και μάλιστα με μαζική αγορά οχημάτων μεταγωγής κρατουμένων.

Το έγγραφο της ανάθεσης σύμβασης αφορά την προμήθεια 34 «οχημάτων, διαμορφωμένων με ειδικό διαχωριστικό για την προστασία του αστυνομικού προσωπικού κατά τη μεταγωγή κρατουμένων από τον COVID-19», και φέρει την υπογραφή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με ημερομηνία την 5η Αυγούστου, δηλαδή την περασμένη Πέμπτη.

Κατά το έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, το υπουργείο ΠΡΟΠΟ εγκρίνει κονδύλι ύψους σχεδόν 1,6 εκατ. ευρώ για την προμήθεια ακόμα 34 οχημάτων, αυτή τη φορά για την μεταγωγή κρατουμένων, ενώ αναφέρεται πως η απόφαση έρχεται προς κάλυψη έκτακτων και απρόβλεπτων επιχειρησιακών αναγκών της Ελληνικής Αστυνομίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.PDF iconr7p646mtlv-v26.pdf

Υπενθυμίζεται πως εδώ και μήνες, οι εξοπλισμοί της ΕΛΑΣ που δημοσιεύονται είναι συνεχείς. Ήδη, στα τέλη του περασμένου έτους ανακοινώθηκε ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα εξοπλισμών που ξεπερνά τα 31 εκατ. ευρώ για εξοπλισμούς και πολεμοφόδια, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο ανακοινώθηκαν ακόμα 23 εκατ. ευρώ, που αφορά μεταξύ άλλων οχήματα θωρακισμένων και αναβάθμιση επιχειρησιακών λεωφορείων.

Πηγή pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.