Δε. Οκτ 26th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Ελλάδα με περιπολικά 30ετίας οι άλλοι με supercars…

1 min read

Ενώ στην Ελλάδα βλέπουμε ακόμα στους δρόμους ταλαιπωρημένα περιπολικά 30ετίας με εκατομμύρια χιλιόμετρα στα κοντέρ τους, σε άλλες χώρες τα όργανα της τάξης απολαμβάνουν την ασφάλεια, την ποιότητα και την δύναμη νέων αυτοκινήτων, ακόμα και supercars…

Δείτε τα πέντε χαρακτηριστικά παραδείγματα περιπολικών, που αν μη τι άλλο θα ζήλευε κάθε αστυνομία κάθε χώρας…

Mitsubishi Lancer EVO X – Αγγλία

Οι κομητείες του Essex και του Yorkshire στο Ηνωμένο Βασίλειο έκριναν σκόπιμο να αγοράσουν Mitsubishi Lancer Evo X για τους κορυφαίους αστυνομικούς τους. Σε αυτές τις δύο επαρχίες οι Βρετανοί αστυνομικοί οδηγούν αυτοκίνητα 295 ίππων που κάνουν τα 0-100 km/h σε λιγότερο από 5,5 δευτερόλεπτα.

Nissan Skyline GT-R (R34) – Ιαπωνία

Nissan-Skyline GT-R-Japan-police-640

Η ιαπωνική αστυνομία είναι γνωστό ότι οδηγεί μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένου ενός R35 Nissan GT-R και ενός Mazda RX-7. Αλλά το Nissan Skyline GT-R (R34) είναι αυτό που μας εντυπωσιάζει περισσότερο, το οποίο διαθέτει έναν 2.6 lt turbo κινητήρα.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio – Ιταλία

Alfa Romeo-Giulia Quadrifoglio–Italy-police-640

Την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio οδηγούν ορισμένοι Ιταλοί αστυνομικοί Η συγκεκριμένη διαθέτει έναν twin-turbo V6 κινητήριο που παράγει 500 ίππους.

Lamborghini Huracan – Ιταλία

lamborghini-huracan-police-640

Κάποτε η Lamborghini Gallardo χρησιμοποιούταν στην Ιταλία από την αστυνομία, αλλά στην πορεία αντικαταστάθηκε από δύο Huracan, οι οποίες εντάχθηκαν στην ιταλική αστυνομική δύναμη. Χρησιμοποιούνται για την περιπολία των αυτοκινητοδρόμων και τα «απλά-κανονικά» αστυνομικά καθήκοντα, αλλά και για τη μεταφορά αίματος και οργάνων υψηλής ταχύτητας. Με κίνηση σε όλους τους τροχούς και με έναν V10 κινητήρα που παράγει 601ίππους, είναι σίγουρο ότι η μεταφορά θα είναι πραγματικά γρήγορη.

Ντουμπάι

Dubai Police Fleet-640

Από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί ο στόλος της αστυνομίας του Ντουμπάι. Έχει ένα τεράστιο στόλο που περιπολεί τις δημοφιλείς τουριστικές περιοχές και χρησιμοποιείται για ειδικές εκδηλώσεις. Ο στόλος της αστυνομίας του Ντουμπάι περιλαμβάνει αυτοκίνητα όπως Aston Martin One-77, LaFerrari, Porsche 918 Spyder, Bugatti Veyron, Audi R8, BMW i8, Nissan GT-R, Lamborghini Aventador, Chevrolet Camaro SS, Ferrari FF, Mercedes SLS AMG. Όπως καταλαβαίνεται τα αυτοκίνητα είναι πολλά και όλα πολυτελή και γρήγορα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.