ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

23 Σεπτεμβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Ελλάδα φλέγεται και έθεσαν εκτός πυροσβέστρια επειδή δεν ήθελε να κάνει τεστ – Αποδεκάτισαν πλήρως την Πυροσβεστική

1 min read

Την ώρα που η Ελλάδα φλέγεται και έχουν ήδη καεί πολλές χιλιάδες στρέμματα η κυβέρνηση προτίμησε να απαγορεύσει σε μια πυροσβέστρια που υπηρετεί στο Διδυμότειχο να προσφέρει τις υπηρεσίες της γιατί δεν ήθελε να κάνει self test. 

Πρόκειται για τη Δήμητρα Αστρούδη, η οποία τέθηκε εκτός υπηρεσίας από αρχές του καλοκαιριού με την υπ’ αριθμόν 1018 ΦΑ 23091 απόφαση που υπογράφει ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Διδυμοτείχου κ. Αναστάσιος Λαδόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Αστρούδη προσέφυγε ήδη κατά της απόφασης όμως η αίτηση της απορρίφθηκε ενώ όπως μαθαίνουμε, η διαθεσιμότητα της παρατάθηκε μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου 2021.

Η ίδια πάντως δεν πτοείται και καλεί τους συναδέλφους της που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας να προσφύγουν μαζικά εναντίον των «αντισυνταγματικών» και «παράνομων», όπως τα χαρακτηρίζει, μέτρων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία ΑΜΘ αυτή την περίοδο είναι ήδη αποδυναμωμένη καθώς 20 οχήματα και 25 άτομα συνδράμουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Αττική και την Ηλεία.

Και φυσικά αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση, καθώς η κυβέρνηση έδιωξε 5000 εκπαιδευμένους στο πρόγραμμα δασοπυρόσβεσης, και δασοπροστασίας, αφού οι συμβάσεις τους δεν ανανεώθηκαν. Συγκεκριμένα, 5066 συμβάσεις απασχόλησης για την δασοπροστασία, δεν ανανεώθηκαν πέρυσι τέτοιον καιρό.

Ενώ πριν περίπου έναν μήνα απομακρύνονται από τις ομάδες τους 54 πυροσβέστες της ΕΜΑΚ γιατί δεν ήθελαν να εμβολιαστούν! 

Πηγή pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.