ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Μαρτίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Δύση θέλει πόλεμο μέχρι τέλους κατά της Ρωσίας Σοκ προκαλεί η εικόνα του Βρετανού ΥΠΑΜ σε άρμα μάχης Challenger 2 που στέλνουν στους Ουρανούς: «Προς τα εκεί είναι η Κριμαία»

1 min read

Σοκ προκαλεί η εικόνα του Βρετανού ΥΠΑΜ Μπεν Ουάλας ο οποίος ανέβηκε πάνω σε ένα Challenger 2 από αυτά που η Βρετανία στέλνει στην Ουκρανία, λέγοντας «Η Κριμαία είναι από εκεί» εννοώντας πως οι Ουκρανοί θα καταλάβουν την χερσόνησο με τον ρωσικό πληθυσμό.

Αυτό σημαίνει πως η Δύση είναι αποφασισμένη για πόλεμο μέχρι τέλους με την Ρωσία και συνεπώς έχει δίκιο η Μόσχα να θεωρεί την σύγκρουση υπαρξιακή.

Η Κριμαία είναι μία χερσόνησος με ρωσικό πληθυσμό εδώ και τρεις αιώνες και αυτό και ακόμα κι αν το Κίεβο κατάφερνε να καταλάβει την Κριμαία ως έδαφος, τι σκοπό έχει η Δύση ως προς τον πληθυσμό αυτόν; Θα «βαφτιστεί» ουκρανικός; Θα εκδιωχθεί;

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν αφιχθεί στο Κίεβο τα πρώτα πολωνικά Leopard 2.

Τα δυτικά Leopard 2 προωθούνται σε κέντρο εκπαίδευσης στη δυτική Ουκρανία. Πρόκειται για δώδεκα άρματα μάχης τα οποία αφίχθηκαν με τρένο και κατά περίεργο τρόπο οι Ρώσοι ούτε το τρένο εντόπισαν, ούτε βέβαια το χτύπησαν.

Τα άρματα μάχης θα προωθηθούν άμεσα στην πρώτη γραμμή, όταν θα παραδοθούν και τα οχήματα MARDER-1A3, προκειμένου να δημιουργήσουν την πρώτη πλήρως μηχανοκίνητη ύλη αρμάτων μάχης εξοπλισμένη με δυτικά όπλα.

Η όλη εξέλιξη αποτελεί καθαρό αιφνιδιασμό για τους Ρώσους, καθώς τα πρώτα δυτικά άρματα μάχης επρόκειτο να παραδοθούν στα τέλη Μαρτίου, όταν θα ολοκληρωνόταν και η εκπαίδευση των Ουκρανών, η οποία όμως φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε πολύ νωρίτερα απ΄ότι ανέμεναν οι Ρώσοι: Οι Ουκρανοί είχαν στείλει στην Πολωνία εμπειροπόλεμα πληρώματα, τα οποία επανδρώνουν τώρα τα άρματα μάχης και θα τα προωθήσουν το επόμενο δεκαήμερο στο πεδίο της μάχης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.