ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η αμερικανική εταιρεία CISCO σχεδιάζει τη δημιουργία Κέντρου Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη

1 min read

Την προθυμία της αμερικανικής εταιρείας CISCO να επενδύσει 10-12 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία Κέντρου Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη, αρκεί η κυβέρνηση να της εξασφαλίσει ένα κτήριο περίπου 1000 τετραγωνικών για τη στέγασή του, γνωστοποίησε σήμερα ο γενικός διευθυντής της εταιρείας για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Πορτογαλίας και της Μάλτας, Αντώνης Τσιμπούκης.

Μιλώντας από το βήμα εκδήλωσης, που διοργάνωσε στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ η CISCO, με την υποστήριξη της “Lever-Σύμβουλοι Ανάπτυξης ΑΕ”, ο κ. Τσιμπούκης τόνισε: “Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός Κέντρου Καινοτομίας και ενός Κέντρου Ανάπτυξης Ψηφιακών Δεξιοτήτων στη Θεσσαλονίκη”.

Όπως είπε, το Κέντρο θα αναπτύσσει τεχνολογίες για τις έξυπνες πόλεις, αλλά και για το Ιντερνετ των Πραγμάτων (ΙοΤ), καθώς και ειδικές εφαρμογές για τον αγροτικό τομέα και γενικά για πελάτες σε αναζήτηση προηγμένων υπηρεσιών.

Στο κέντρο θα λειτουργούν επίσης τμήματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων, τα οποία θα απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο, συμπεριλαμβανομένων των ανέργων.


Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.