ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η άλωση της χώρας μας εκ των έσω: Πυρήνες Τζιχαντιστών – Ελληνίδες προσήλυτες στο Ισλάμ

1 min read

Σημερινά δημοσιεύματα στον τύπο κάνουν λόγο για το πολύ σοβαρό ζήτημα της άλωσης της χώρας μας από ισλαμικούς τρομοκρατικούς πυρήνες.

  •  Μιλάμε για  θύλακες τζιχαντιστών που υπάρχουν αυτή την στιγμή εντός της χώρας αλλά και τις λεγόμενες «νύφες του ISIS».  Και για τα δυο αυτά πολύ σοβαρά ζητήματα βρίσκεται σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πηγές μέσα από το περιβάλλον υψηλόβαθμων στελεχών της αστυνομίας υπάρχουν πληροφορίες για την ύπαρξη και ενδεχομένως δράση γυναικών που έχουν ασπαστεί τον ισλαμισμό και βρίσκονται εντός των τειχών!!!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ερευνάται η ύπαρξη «νυφών του ISIS» από άλλες χώρες στην Ελλάδα αλλά ακόμα και Ελληνίδων  οι οποίες θέλουν να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος και να γίνουν «νύφες» των Ταλιμπάν.

Στην ΕΛ.ΑΣ. και ειδικά στις μυστικές υπηρεσίες της χώρας έχει σημάνει συναγερμός για ένα τέτοιο ενδεχόμενο και γίνονται συνεχείς έρευνες γύρω από την υπόθεση.

  • Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η κατάσταση βρίσκεται στο «κόκκινο» ειδικά μετά την πρόσφατη σύλληψη 34χρονου Ιρακινού ο οποίος βρισκόταν στην Ελλάδα από το 2018, περνούσε απαρατήρητος, έχοντας σύζυγο και 4 παιδιά κι αυτό  ενώ εκκρεμούσε εναντίον του διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ εκτιμούν ότι ενδεχομένως στην Ελλάδα βρίσκονται θύλακες Ταλιμπάν, ορισμένοι εκ των οποίων και ακραίοι, οι οποίοι πέρασαν τα προηγούμενα χρόνια τα σύνορα μαζί με τα καραβάνια των προσφύγων.

Δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να προσηλυτίζουν κορίτσια τα οποία θα μπορούσαν να ενταχθούν στις τάξεις του ISIS ως «νύφες» των στρατιωτών του Χαλιφάτου!!!]

  • Άλλωστε αρκετοί ερευνητές εδώ και χρόνια προειδοποιούν για το σχέδιο άλωσης της Ευρωπαϊκής ηπείρου και της μετατροπής της σε χαλιφάτο. Τούτο το σχέδιο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και ο Δούρειος Ίππος για την επίτευξη τους στόχου της αλώσεως δεν είναι άλλος από το μεταναστευτικό…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.