ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Άγκυρα συκοφαντεί το Λιμενικό Πρώτα στέλνουν χιλιάδες παράνομους μετανάστες και μετά κατηγορούν ότι επαναπροωθούμε μία βάρκα βίντεο

1 min read

Τουρκικό drone του τουρκικού Λιμενικού εντόπισε και κατέγραψε την ελληνική Ακτοφυλακή να κάνει το καθήκον της και να απωθεί παράνομους μετανάστες από τις ελληνικές ακτές, τους οποίους έστειλαν οι ίδιοι οι Τούρκοι.

Συγκεκριμένα το εναέριο βίντεο καταγράφει από αέρος σκάφος του Λιμενικού Σώματος, το ΛΣ-70, και συνοδευτικό σκάφος να απωθεί σχεδία παράνομων μεταναστών το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου. Το βίντεο έχει γυριστεί από μέσο εναέριας επιτήρησης του τουρκικού Λιμενικού και δημοσιοποιήθηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα από τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία το έκαναν πρώτο θέμα.

Οι πληροφορίες καταγραφής που αποτυπώνονται στο βίντεο έχουν σβηστεί, πλην της ημερομηνίας και της ώρας, προφανώς για να μη δοθούν στοιχεία για τα μέσα επιτήρησης που χρησιμοποιεί η Τουρκία.

Υπενθυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή στα τουρκικά παράλια υπάρχουν περίπου 3000 Σομαλοί παράνομοι μετανάστες που περιμένουν να περάσουν στις ελληνικές ακτές.

Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν αριστερά ΜΜΕ στην Ελλάδα τα οποία επιζητούν την τιμωρία της ακτοφυλακής λέγοντας πως «πιάστηκαν στα πράσα» και μάλιστα από μέσα του… τουρκικού λιμενικού, το οποίο έχει βάλει ουκ ολίγες φορές τη ζωή Ελλήνων ψαράδων και λιμενικών σε κίνδυνο.

Πηγή pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.