Η αφίσα στους δρόμους της Νέας Υόρκης που ξεμπροστιάζει τον Ερντογάν

Newskamatero

Μπορεί ο Ταγίπ Ερντογάν να είναι στη Νέα Υόρκη και να επιχειρεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τις ΗΠΑ, όμως υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι επιμένουν να δείχνουν το αληθινό πρόσωπο του Προέδρου της Τουρκίας σε όλο τον κόσμο.

Οι δρόμοι της Νέας Υόρκης όπου γίνεται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ είναι ένα πολύ πρόσφορο έδαφος για να υπενθυμίσουν κάποιοι σε κάποιους άλλους ότι ο Ταγίπ Ερντογάν στην χώρα του συμπεριφέρεται ως δικτάτορας σε όποιον διαφωνεί μαζί του. Έτσι, μια αφίσα κάνει τον γύρο της πόλης πάνω σε ένα φορτηγό και αποκαλεί τον Ερντογάν δικτάτορα και Νο1 διώκτη των δημοσιογράφων. Όπως αναφέρει η αφίσα 177 δημοσιογράφοι είναι στην φυλακή, 167 είναι αυτοεξόριστοι και 34 ξένοι δημοσιογράφοι έχουν γίνει στόχοι δολοφονίας. Επίσης, χιλιάδες δημοσιογράφοι έχουν χάσει την δουλειά τους, εκατοντάδες ΜΜΕ έχουν κλείσει μεταξύ των οποίων 63 εφημερίδες, 34 τηλεοπτικοί σταθμοί, 33 ραδιοφωνικοί σταθμοί, 29 εκδοτικοί οίκοι, 20 περιοδικά και 6 ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Νεκρό βρέφος στα σκουπίδια μέσα σε τάπερ Η αποκάλυψη που προκάλεσε φρίκη

To νεκρό βρέφος εντόπισε εργαζόμενη στο εργοστάσιο ανακύκλωσης του δήμου Ηρακλείου.Ήταν μέσα σε ένα τάπερ που είχε πεταχτεί στα σκουπίδια. Που οδήγησαν οι έρευνες για την υπόθεση.Η καταγγελία για το μακάβριο εύρημα προκάλεσε σοκ. Η εργαζόμενη ήταν για μέρες σε κατάσταση σοκ. ην απίστευτη αποκάλυψη ότι εργαζόμενη στο εργοστάσιο ανακύκλωσης […]