ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ηλεία: Ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στη Φρίξα

1 min read

Καίει σε τέσσερα μέτωπα και έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις

Μεγάλη πυρκαγιά η οποία καίει ανεξέλεγκτη δάσος ξέσπασε λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα στη Φρίξα των Κρεστένων στην Ηλεία.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, γεγονός που δυσκολεύει το έργο των πυροσβεστών που επιχειρούν στο σημείο.

Η φωτιά καίει σε τέσσερα μέτωπα, με το τελευταίο να καίει στην περιοχή της Σκιλλουντίας ενώ για λόγους πολιτικής προστασίας λαμβάνονται μέτρα και στην περιοχή του αρχαιολογικού χώρου της Ολυμπίας καθώς οι άνεμοι πνέουν προς αυτή την κατεύθυνση και είναι πιθανό να μεταφερθούν στοιχεία της φωτιάς που μπορεί να προκαλέσουν νέες εστίες.

Για την κατάσβεση επιχειρούν 12 οχήματα με 24 πυροσβέστες που έφτασαν από την Πάτρα, τον Πύργο και την Αμαλιάδα ενώ στις προσπάθειες κατάσβεσης συνδράμουν  ένα ιδιωτικό βυτιοφόρο και ένα μηχάνημα για την διάνοιξη δρόμων.

Πυρκαγιά ξέσπασε αργά το απόγευμα και σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Ποταμιά Μεγαλόπολης Αρκαδίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στην περιοχή επιχειρούν 14 οχήματα με 38 πυροσβέστες και 2 ιδιωτικά βυτιοφόρα

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.