ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη έγινε σύλληψη

1 min read

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Φουρθιώτη καθώς η προσαγωγή του  μετατράπηκε σε σύλληψη το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, ενώ συνελήφθησαν και οι δύο ποινικοί.

Του Θεοδόση Π. Πάνου

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr εντοπίστηκε γενετικό υλικό ενός εκ των δύο συλληφθέντων για την υπόθεση, πάνω στο σακίδιο που πέταξαν στον δρόμο οι ένοπλοι που άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ κατά των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες ερευνάται από τους αστυνομικούς εάν οι δύο άνδρες είχαν σχέση κατά το πρόσφατο παρελθόν με την προσωπική ασφάλεια του Μ. Φουρθιώτη, ενώ για τον 43χρονο εξετάζεται η εμπλοκή του σε συμμορία με ατόμων με πολύ βαρύ ποινικό παρελθόν. 

Ο  43χρονος είναι παλιός γνώριμος του τμήματος εκβιαστών της ΕΛΑΣ και το όνομά του βρίσκονταν σε δικογραφία για εκβιάσεις καταστημάτων, εκρήξεις και άλλες παραβατικές δραστηριότητες.

Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη είναι επίσης γνώριμο των αστυνομικών αρχών καθώς είχε απασχολήσει για άλλα αδικήματα.

Οσον αφορά στον Μένιο Φουρθιώτη έχουν κατασχεθεί οι ηλεκτρονικοί του υπολογιστές και ερευνώνται εξονυχιστικά στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr o παρουσιαστής αρνείται τα πάντα, δηλαδή τις κατηγορίες για στημένη επίθεση με πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής 16/4 αλλά αρνείται και όσα του καταλόγισε δημόσια ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Το χρονικό

Ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, προσήχθη την Μ. Τρίτη στην αστυνομία μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι στο Διόνυσο, αλλά και στο γραφείο του στο κανάλι Ε, παρουσία εισαγγελέα.

Σε έναν από τους υπολογιστές του Φουρθιώτη βρέθηκαν email στα οποία φαίνεται να υπάρχουν αναφορές στοτο  περιστατικό στη Νέα Ερυθραία όπου ένοπλοι είχαν πυροβολήσει με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών. Το προηγούμενο βράδυ του περιστατικού ένας ένοπλος είχε πυροβολήσει το κουβούκλιο της φρουράς του Φουρθιώτη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.