ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η υποκρισία της βιομηχανίας του θεάματος – Τι ειπώθηκε για τον Χριστό (Βίντεο)

1 min read

Του Γιώργου Φαρμάκη

Το τελευταίο διάστημα σίγουρα θα έχετε ακούσει για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχουν δεχτεί γυναίκες του Χόλιγουντ. Δεν έχουν τέλος οι αναφορές για σεξουαλικές παρενοχλήσεις σχεδόν από όλες τις γνωστές star. Σίγουρα κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει τις γυναίκες οι οποίες νιώθουν ότι έπεσαν θύματα. Είναι παράξενο όμως το γεγονός ότι όλες θυμήθηκαν να κάνουν τις καταγγελίες τους ακριβώς την ίδια περίοδο.

Από ότι φαίνεται έγινε μόδα μέχρι και αυτό το τραγικό γεγονός. Βέβαια όπως διαβάσατε και παραπάνω, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν όντως θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης μέσα στην βιομηχανία του θεάματος.

Αν το παρατηρήσατε, όλες μα όλες οι καταγγελίες έχουν να κάνουν με άνδρες οι οποίοι παρενοχλούν γυναίκες. Δεν ακούσαμε ποτέ κάποια ιστορία για γυναίκες οι οποίες παρενοχλούν άνδρες. Θα πει κανείς ότι αυτό είναι λογικό αφού η γυναίκα δεν μπορεί να επιβληθεί επάνω στον άνδρα αλλά αυτό δεν είναι ακριβές.

Αίσθηση προκάλεσε στην Αμερικανική γνώμη το φιλί που έδωσε στο στόμα, η τραγουδίστρια Katy Perry σε έναν νεαρό διαγωνιζόμενο σε Reality Show. Αφού πρώτα ρώτησε τον νεαρό αν έχει φιλήσει ποτέ γυναίκα και πήρε την απάντηση ότι δεν έχει φιλήσει ποτέ γυναίκα, η τραγουδίστρια τον…φίλησε στο στόμα. 

Δείτε:




Δηλαδή μιλάμε για την απόλυτη υποκρισία εκ μέρους της βιομηχανίας του θεάματος. Το να κάνει ότι θέλει μια γυναίκα σε έναν άνδρα δεν πειράζει καθόλου. Άσχετα από το ότι ο νεαρός δεν «χαλάστηκε», για φανταστείτε τι θα γινόταν αν ένας κριτής φιλούσε στο στόμα μια νεαρή διαγωνιζόμενη.

Βλέπουμε λοιπόν ότι το Χόλιγουντ προσπαθεί να μειώσει τον άνδρα όσο γίνεται. Μιλάμε για τον απόλυτο εξευτελισμό του ανθρώπου και σχεδόν κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτό. Να λοιπόν που δεν βγήκαν στο φως τυχαία όλες αυτές οι κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, το τελευταίο διάστημα.

Τι είπανε για τον Χριστό

Μερικοί άνθρωποι στο όνομα της «τέχνης», της πολιτικής ορθότητας και της «επιστήμης», λένε πράγματα το λιγότερο απαράδεκτα.

Η καθηγήτρια Κέιτι Έντουαρντς είπε:

Ο Θεάνθρωπος είχε πέσει επίσης θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν απογυμνώθηκε για να σταυρωθεί!

Συμπέρασμα:

Κρατάμε μικρό καλάθι όταν οι αστέρες της βιομηχανίας του θεάματος κάνουν κάτι όλοι μαζί και μάλιστα ταυτόχρονα. Το χειρότερο από όλα είναι ότι για να περάσουν τις θέσεις τους χρησιμοποίησαν μέχρι και την σταύρωση.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.