ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

13 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

H τουρκική προκλητικότητα φέρνει δωρεές σε Ένοπλες Δυνάμεις και Λιμενικό

1 min read

Του Χρήστου Μαζανίτη

Εταιρείες που σχετίζονται με τις Ένοπλες Δυνάμεις και το Λιμενικό προχωρούν σε γενναίες δωρεές, σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν τον αγώνα που δίνεται νύχτα μέρα, από γης, θαλάσσης και αέρος.Η αμερικανική εταιρεία ΟΝΕΧ που έχει τα ναυπηγεία Σύρου και πρόσφατα απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο και των ναυπηγείων Ελευσίνας, είναι μία από αυτές. Όπως έγινε γνωστό η ΟNEΧ αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα των εξειδικευμένων περιπολικών σκαφών στον καθημερινό υπεράνθρωπο αγώνα υπεράσπισης των ελληνικών θαλασσών και επιτήρησης θαλάσσιων συνόρων από τις γυναίκες και άνδρες του λιμενικού σώματος προχώρησε σε άλλη μια δωρεά που αφορούσε την επισκευή και συντήρηση του περιπολικού σκάφους ΠΛΣ 603 στα ναυπηγεία της στο Νεώριο της Σύρου. Και λέμε άλλη μία δωρεά, αφού πρόσφατα δώρισε ένα σκάφος για την επιτήρηση του ΔΕΛΤΑ, στον Έβρο. Στο πλαίσιο αυτό το Λιμεναρχείο Σύρου απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς την ΟΝΕΧ NEORION SHIPYARDS η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η ευγενική αυτή προσφορά – συνεισφορά σας, συμβάλλει τα μέγιστα στην ενίσχυση του αξιόμαχου των επιχειρησιακών μέσων της Λιμενικής Αρχής Σύρου και δη του περιπολικού σκάφους ΠΛΣ 603 το οποίο επιχειρεί τόσο στην ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων, όσο και του ανατολικού Αιγαίου. Η πράξη σας αυτή, αποβαίνει εν τέλει επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου, ενδυναμώνει την κυριαρχική αξιοπιστία της πολιτείας και αναδεικνύει τις εκπεφρασμένες ευαισθησίες σας για την εύρυθμη λειτουργία των ένστολων σωμάτων».

Σε δήλωση προς το enikos.gr η διεύθυνση της ΟΝΕΧ σχολίασε ότι είναι “Τιμή της και αποστολή της να υπηρετεί περήφανα αυτούς που περήφανα υπηρετούν την πατρίδα και εύχεται καλή δύναμη και καλές θάλασσες στους Έλληνες φρουρούς των θαλασσών μας”.

Πηγή enikos.gr

Δημοσίευση στα Social Media