ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Τουρκία θέλει όλο το Αιγαίο και ο Μητσοτάκης τηλεφωνεί στον Ερντογάν με τις ευλογίες των ΗΠΑ

1 min read

Μητσοτάκης και Τσίπρας στην υπηρεσία των ΗΠΑ ετοιμάζονται να σύρουν την χώρα σε μία “ειρήνη” της ντροπής με την Τουρκία. Και μαζί με αυτούς θλιβεροί κομπάρσοι και κάποιοι φασουλήδες “εθνικοπατριώτες”, που παίζουν το παιχνίδι τους.

Για το που βαδίζει η χώρα γράφει χαρακτηριστικά σε άρθρο του στην “δημοκρατία” ο κ. Κοττάκης: “ΗΠΑ και Γερμανία επιχειρούν να συμφιλιώσουν Ελλάδα-Κύπρο και Τουρκία, προετοιμάζοντας έναν πράγματι επώδυνο συμβιβασμό μέσω του διαλόγου. Στόχος, η ενότης της Δύσεως και η έγερση εμποδίων στην προέλαση Πούτιν σε Μεσόγειο-Μέση Ανατολή. Βασικοί πρωταγωνιστές αυτού του συμβιβασμού, ο οποίος θα λανσαριστεί ως “σύμφωνο μη επίθεσης”, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο συμπράτων φιλοδυτικός (Πρέσπες) Αλέξης Τσίπρας”.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, εκεί μας οδηγούν! 

Για όσους δεν το ξέρουν αυτά είναι τα 23 νησιά που θέλει η Τουρκία αποστρατιωτικοποιημένα:

Πρόκειται για την Λέσβο, την Σάμο, την Χίο, την Ικαρία, την Λήμνο, την Σαμοθράκη, καθώς και τα νησιά των Δωδεκανήσων – Αστυπάλαια, Ρόδος, Χάλκη, Κάρπαθος, Κάσος, Τήλος, Νίσυρος, Κάλυμνος, Αγαθονήσι, Χάλκη, Λέρος, Λειψοί, Ψέριμος, Πάτμος, Σύμη, Κως και Καστελόριζο.

Όσο για την επικοινωνία Μητσοτάκη-Ερντογάν, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ χαιρέτισε την τηλεφωνική συνομιλία του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τούρκου Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν και την ελληνική πρωτοβουλία για παραχωρήσεις σε Αιγαίο και νότια της Κρήτης. Ερωτηθείς σχετικά, ο εκπρόσωπος απάντησε ότι «Οι Ηνωμένες Πολιτείες χαιρετίζουν αυτήν την εξέλιξη. Η Ελλάδα και η Τουρκία, ως σύμμαχοι του ΝΑΤΟ, έχουν κοινό ενδιαφέρον για διάλογο συνεργασίας και ειρηνική επίλυση διαφορών, κάτι που ενισχύει την Συμμαχία μας».

Με τον “διάλογο” πάνε την Ελλάδα για μία νέα εποχή τουρκοκρατίας… και μαζί με το πολιτικό κατεστημένο θλιβεροί κομπάρσοι και κάποιοι φασουλήδες “εθνικοπατριώτες”, που παριστάνουν τους πολέμαρχους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.