ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Ρωσία «γιορτάζει» τη ναυμαχία στο Ναυαρίνο κόντρα στους Τούρκους

1 min read

Η Ρωσία ανήμερα της επετείου της Ναυμαχίας στο Ναυρίνο έκανε μια ανάρτηση στο twitter που λόγω της συγκυρίας θα μπορούσε να «μεταφραστεί» και ως έμμεσο μήνυμα προς την Τουρκία υπέρ των ελληνικών θέσεων.

Συγκεκριμένα, το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών έκανε ανάρτηση στο twitter για την Ναυμαχία στο Ναυαρίνο, σημειώνοντας ότι πριν από 193 χρόνια, οι ρωσικές δυνάμεις μαζί με τις δυνάμεις της Μεγάλης Βρετανίας και της Γαλλίας νίκησαν τον τουρκο-αιγυπτιακό στόλο.

Η νίκη των συμμαχικών δυνάμεων στο Ναυαρίνο άνοιξε τον δρόμο για την ανεξαρτησία της Ελλάδας, τονίζει η Μόσχα.

Υπενυμίζεται ότι χθες στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το επιβλητικό ρωσικό πολεμικό πλοίο Vice Admiral Kulakov (Αντιναύαρχος Κουλάκοφ), και άλλα ρωσικά πολεμικά πλοία. Τα πλοία του ρωσικού πολεμικού ναυτικού βρίσκονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

«Το μεγάλο ανθυποβρυχιακό πλοίο “Vice Admiral Kulakov” και μια ομάδα πολεμικών πλοίων του Βόρειου Στόλου του Ρωσικού Ναυτικού επισκέπτεται το λιμάνι του Πειραιά» αναφέρει χαρακτηριστικά η πρεσβεία της Ρωσίας στην Αθήνα με ανάρτησή της, η οποία εμπλουτίζεται με φωτογραφίες από το πλοίο με φόντο το λιμάνι.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.