Η ΠΟΕΣ δεν κλείνει με τίποτα! Αναστολή δικαστικής απόφασης και αναφορά κατά δικαστή

Newskamatero

Τελικά η ΠΟΕΣ πάλι δεν έκλεισε! Αν τα έξοδα που έχουν κάποιοι στα δικαστήρια για να διαλύσουν τη ΠΟΕΣ, προστεθούν, δεν ξέρουμε μήπως “βγαίνει” να δοθεί και το υπόλοιπο 50% της απόφασης του ΣτΕ στους στρατιωτικούς!

Για να σοβαρευτούμε. Το τελευταίο διάστημα γράφτηκαν διάφορα περί δικαστικής απόφασης με την οποία η ΠΟΕΣ …κλείνει.

Η ΠΟΕΣ όχι μόνο δεν έκλεισε αλλά ο πρόεδρός της θεωρώντας πέραν κάθε λογικής την απόφαση 248/2018, κατέθεσε χθες αναφορά σε βάρος του δικαστή που την εξέδωσε και ζητά την πειθαρχική του δίωξη και τιμωρία.

Για όσους λοιπόν πίστεψαν ότι η ΠΟΕΣ μας τελείωσε να αναφέρουμε ότι μετά από προσφυγή της το Πρωτοδικείο Αθηνών κατάφερε να ανατρέψει την υπ΄ αριθμ. 248/2018 απόφασή του, αναστέλλοντας την ισχύ της εκτέλεσής της, μέχρι να εκδικαστεί η έφεση που κατέθεσε ήδη!

Ο Θεός λένε αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

“Οι ισχυρές ΕΔ εγγυώνται την αναοδική ανάπτυξη” δήλωσε ο πρόεδρος Πούτιν

Οι ισχυρές ένοπλες δυνάμεις εγγυώνται τη σταθερή ανοδική ανάπτυξη της χώρας και την εξομάλυνση των σχέσεων στον διεθνή στίβο, όταν όμως εξασθενούν εμφανίζονται απειλές και προκλήσεις τις οποίες πριν δεν τις φανταζόμασταν, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την διάρκεια τελετής απονομής κρατικών βραβείων στο Κρεμλίνο. «Πράγματι, όταν ο […]