ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Ουγγαρία δείχνει το δρόμο: «Η Ευρώπη θα ΠΕΤΥΧΕΙ μόνο με ΙΣΧΥΡΑ εθνικά κράτη»! Η θέση της Ελλάδος;…

1 min read

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Ουγγαρίας, Laszlo Trocsanyi, δήλωσε χθες ότι «η Ευρώπη θα πετύχει μόνο αν έχει ισχυρά εθνικά κράτη» δείχνοντας στην Ε.Ε. τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσει εάν θέλει να σωθεί.

Σύμφωνα με τον υπουργό, για τις χώρες όπως η Πολωνία, η Σλοβακία, η Τσεχία και η Ουγγαρία «πρέπει να ακουστούν οι φωνές τους στις συζητήσεις για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Οι τέσσερις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης αποτελούν την Ομάδα του Visegrad και αντιτίθενται στις ποσοστώσεις μετανάστευσης της Ε.Ε. εδώ και πάνω από ένα χρόνο.

Την Παρασκευή, οι τέσσερις πρωθυπουργοί του Ομίλου Visegrad πραγματοποίησαν επίσημη συνάντηση στην Ουγγαρία. Τα σημαντικότερα θέματα ήταν η μετανάστευση, το εμπόριο και το μέλλον της Ευρώπης.

Η Ομάδα του Visegrad δεν είναι πλέον μόνη της, καθώς χώρες όπως η Αυστρία, η Βουλγαρία και η Κροατία έχουν δείξει ότι μοιράζονται το «ίδιο» όραμα για τη μετανάστευση.

Φυσικά η Ελλάδα είναι απούσα, και δεν είναι και πολύ παράλογο αυτό. Η χώρα μας είναι πύλη εισόδου για τους λαθροπρόσφυγες, οπότε εάν ταχθεί υπέρ των χωρών αυτών θα είναι σαν να καλεί όλη την Ευρώπη να μην δέχεται τους ανθρώπους που έρχονται από Ελλάδα, Ιταλία κι άλλες χώρες. Με λίγα λόγια θα είναι πολιτική αυτοκτονία…

 

Με πληροφορίες από The Hungary Journal

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.