ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η Μέρκελ καλεί Μητσοτάκη να κάνει “δίκαιο διάλογο” με την Τουρκία για τις “Πρέσπες” του Αιγαίου

1 min read

Καθόλου τυχαίες δεν ήταν οι δηλώσεις που έκανε η φράου Μέρκελ για τα ελληνοτουρκικά, τηρώντας ίσες αποστάσεις από θύτη και θύμα!

Έτσι, σε κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών Χάικο Μάας και ο ομόλογός του, της «Υψηλής Πύλης», οι Γερμανοί -που είναι… φίλοι μας!- κάλεσαν την Αθήνα να κάνει έναν «δίκαιο διάλογο» με την Τουρκιά, προφανώς για να της δώσει τα… μισά από τον εθνικό πλούτο στο Αιγαίο!

Μοιρασιά «καζάν-καζάν», που λέει κι ο Πασάς ο Ερντογάν!

Πιο συγκεκριμένα, ο άνθρωπος της φράου Μέρκελ Μάας δήλωσε πως στόχος της γερμανικής προεδρίας στην ΕΕ, είναι να ξεπεραστούν τα «εμπόδια» στην συνεννόηση της Ευρώπης με την Τουρκιά, εννοώντας προφανώς ότι «εμπόδια» είναι η ελληνική «αδιαλλαξία»:

«Είναι σημαντικό για μας ως Ευρωπαϊκή Ένωση και ως Προεδρία, να βγάλουμε από τη μέση τα εμπόδια, διότι όσο μας απασχολούν ζητήματα όπως οι γεωτρήσεις στην Μεσόγειο, ανοιχτά της Κύπρου ή ενδεχομένως στην Κρήτη, χώρες όπως η Ελλάδα και η Κύπρος θα δείχνουν στο πλαίσιο της ΕΕ μικρή διάθεση για εμβάθυνση του διαλόγου».

Επιπλέον, ο Μάας τόνισε πως η γερμανική προεδρία θα επιδιώξει να δημιουργήσει τις αναγκαίες προϋποθέσεις προκειμένου να ξεκινήσει ένας «διάλογος σε βάθος» με την Τουρκιά.

Να υποθέσουμε, λοιπόν, πως η ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ προδοσία (με αντάλλαγμα το δώρο Ερντογάν προς Μητσοτάκη στον Έβρο -το δήθεν «Έπος του Έβρου»!- και το προσωρινό σταμάτημα των λαθρομεταναστευτικών ροών στο Αιγαίο…), θα γίνει πράξη μέσα σ’ αυτό το εξάμηνο, της γερμανικής προεδρίας στην Ε.Ε.;

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.