ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

14 Απρίλιος 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

H μαρτυρική ζωή της Βάιας Γκανιά Ο έρωτας στα 16, η κακοποίηση, τα ασφαλιστικά μέτρα & το άγριο φονικό

1 min read

H Βάια Γκανιά, “κλέφτηκε” με τον μετέπειτα σύζυγό της, όταν ήταν μόλις 16 ετών και εκείνος 21. Στην αρχή ήταν τρελά ερωτευμένη, και τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό τέλος.

Μέχρι και το 2014 η κοινή ζωή τους κυλούσε σχετικά ομαλά, όμως μετά τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού, την ώρα μάλιστα που και η μεγάλη της κόρη έφερνε στη ζωή το πρώτο εγγονάκι, η συζυγική σχέση της Βάιας Γκανιά και του συζύγου της άλλαξε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 50χρονος την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά, ενώ η 45χρονη είχε σκεφτεί το χωρισμό, πράγμα που είχε ζητήσει πολλές φορές από τον άνδρα της, ο οποίος κάθε φορά που το άκουγε ξέσπαγε πάνω της και την κακοποιούσε.

Όμως η Βάια ήταν δυναμική και δραστήρια γυναίκα και δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της, σήμερα επρόκειτο να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει, ώστε ο σύζυγός της να έφευγε από το σπίτι.

Εκείνος είχε όμως άλλα σχέδια… Άρπαξε χθες ένα κουζινομάχαιρο και της επιτέθηκε μπροστά στα μάτια της κόρης τους με 60 μαχαιριές, ενώ στη συνέχεια έφυγε πριν συλληφθεί από την αστυνομία.

Ο πρώτος άνθρωπος που είδε τη Βάια νεκρή ήταν ο γείτονας της, ο κ. Θωμάς, ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr τις φρικτές εικόνες που αντίκρισε μπαίνοντας στο σπίτι της 45χρονης, όταν ειδοποιήθηκε από τα δυο ανήλικα παιδιά (παιδί και εγγόνι του θύτη και του θύματος) ηλικίας τριών ετών. Τα παιδάκια φώναξαν στο γείτονα πως η άτυχη γυναίκα «έχει αίμματα». Ο κ. Θωμάς ακούγοντας τις φωνές των παιδιών έτρεξε στο σπίτι αφού είχε γίνει και στο παρελθόν μάρτυρας κακοποίησης της Βάιας από το σύζυγό της. «Μπήκα μέσα στο σπίτι έντρομος και είδα τη γυναίκα ξεκοιλιασμένη. Σαν γουρούνι την είχε σφάξει. Πήγα κοντά της και της είπα στο αυτί: Βαίτσα αν με ακούς κούνα το χέρι σου . Τίποτα . Η γυναίκα ήταν νεκρή. Αυτός αφού τη σκότωσε με το κουζινομάχαιρο , το πέταξε στο νεροχύτη κι έφυγε . Ήρθε μετά από 5 λεπτά με το αμάξι για να τσεκάρει αν πέθανε και ξααέφυγε». Ο κ. Θωμάς επισημαίνει: «Την έσπαγε στο ξύλο τη γυναίκα , τη ζήλευε , την τραβούσε από τα μαλλιά και την έσερνε έξω , ερχόταν η γυναίκα και την έκρυβα μέσα στο σπίτι μας . Του ζήτησε να χωρίσουν γιατί δεν μπορούσε άλλο μαζί του. Αυτός είχε εξώγαμο με μια άλλη γυναίκα και η Βαια δεν άντεχε άλλο. Το είχε αναγνωρίσει το εξώγαμο, αλλά η Βαια είχε φτάσει σε σημείο να δουλεύει και να πληρώνει και το εξώγαμο και τα δικά της παιδιά “λέει στο protothema.gr ο κ. Θωμάς.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της Βαιας Γκανιά, Γιώργος Παναγιώτου μιλώντας στο protothema.gr αποκαλύπτει: «Είχε προσδιοριστεί σήμερα το μεσημέρι να συζητηθεί προσωρινή διαταγή επί της αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων με τα οποία ζητούσε η θανούσα την απομάκρυνση του συζύγου από τη συζυγική οικία και την απαγόρευση προσέγγισης της ιδίας, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να συζητηθεί η υπόθεση. Είχαν προβλήματα πολλά χρόνια τωρα δεν είναι κάτι που προέκυψε το τελευταίο διάστημα, αναγκάστηκε η γυναίκα να απευθυνθεί σε δικηγόρο, για να κάνει τις διαδικασίες και να πάρει την επιμέλεια των παιδιών. Αυτός τη ζήλευε πάρα πολύ και πίστευε οτι η Βαια έχει εξωσυζυγική σχέση και την κυνηγούσε να τη σκοτώσει . Αυτός είχε κάνει κι ένα παιδί με μια άλλη γυναίκα το οποίο έχει αναγνωρίσει ως δικό του. Ήταν μια απελπισμένη γυναίκα η Βαια αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα».

Σήμερα στις 5 το απόγευμα θα γίνει η κηδεία της 45χρονης στα Τρίκαλα

 

thecaller.gr/

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση