ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η κυβέρνηση κατέθεσε αίτηση ακύρωσης της απόφασης για το άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό

1 min read

https://2.bp.blogspot.com/-EqKa-5iusXA/WkffOiIjl-I/AAAAAAAApBM/A4EZqgNX1b0fTZ5Dw5AJmN5dNH7ngK7gwCLcBGAs/s1600/asy.jpg

Η ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι κατέθεσε αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης παροχής ασύλου στον έναν από τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που κατέφθασαν στην χώρα μας αμέσως μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα η τρίτη Ανεξάρτητη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Ασύλου εξέδωσε το Σάββατο (30/12) απόφαση με την οποία παρέχεται άσυλο στον Τούρκο στρατιωτικό και συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου απόφαση με την οποία παρέχεται άσυλο στον Τούρκο στρατιωτικό και συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου που μετέφερε τους συνολικά οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς στην Αλεξανδρούπολη, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 στη γείτονα χώρα.

Η ελληνική κυβέρνηση το απόγευμα της ίδιας μέρας υπέβαλε αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης με την οποία χορηγήθηκε άσυλο σε έναν από τους οκτώ Τούρκους.

Αναλυτικά, «ακολουθώντας την πάγια θέση σε σχέση με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, όπως έχει επανειλημμένως και δημοσίως εκφραστεί, υποβλήθηκε σήμερα εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης αίτηση ακύρωσης κατά της χθεσινής απόφασης παροχής ασύλου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Προσφυγών», επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του Πρωθυπουργικού γραφείου.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.