ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η κυβέρνηση ΝΔ χαρίζει εκατομμύρια στους λήσταρχους των διοδίων

1 min read

Έναν πραγματικά πολύ πρωτότυπο τρόπο βρήκε η χούντα του «άριστου» κατσικοκλέφτη Κούλη Μητσοτάκη, για να χαρίσει εκατομμύρια στους σύγχρονους λήσταρχους «διοδιάρχες», που αφαιμάζουν καθημερινά τον κοσμάκη που περνάει από τους δρόμους «τους»!

Ας δούμε, λοιπόν, τον τρόπο που σκαρφίστηκαν τα λαμόγια του Χάρβαρντ!

Πέρυσι, το υπουργείο Υποδομών, είχε επιβάλλει στους «διοδιάρχες», να κλείσουν τα λησταρχεία τους και ν’ αφήσουν να περνάνε ελεύθερα τα οχήματα του κοσμάκη τις δύο Κυριακές των δημοτικών εκλογών και των ευρωεκλογών, 26 Μαΐου και 2 Ιουνίου, για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των ψηφοφόρων. Το ίδιο συνέβη και το Σαββατοκύριακο των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Τότε, οι σύγχρονοι λήσταρχοι δεν είπανε κουβέντα κι εφάρμοσαν τις αποφάσεις.

Έρχεται, όμως τώρα ο όμοιός τους –λήσταρχος!- Μητσοτάκης και αποφασίζει να αποζημιώσει τους σύγχρονους λήσταρχους για τα… διαφυγόντα κέρδη εκείνων των τεσσάρων ημερών! Έτσι, οι πρώτες δύο αποφάσεις του υπουργείου Υποδομών της χούντας αφορούν τη «Νέα Οδό» (που θα τσεπώσει 1,24 εκατ. ευρώ), η οποία διαχειρίζεται την Ιόνια Οδό και το τμήμα της ΠΑΘΕ από Μεταμόρφωση έως Σκάρφεια, και την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» (714.000 ευρώ), που διαχειρίζεται το τμήμα της ΠΑΘΕ από Ράχες έως Κλειδί. Ακολουθούν, η «Ολυμπία Οδός» (Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα) με 1,54 εκατ. ευρώ, η «Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου» με 1,07 εκατ. ευρώ, η «Μορέας» (Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα/Σπάρτη) με 550.000 ευρώ, ενώ δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί το ποσό που θα λάβει η «Κεντρική Οδός» (Ε65). Το μεγαλύτερο ποσό, πάντως, θα λάβει η «Αττική Οδός», η οποία έχει συμφωνήσει με τη χούντα την καταβολή 2,03 εκατ. ευρώ!
Πακτωλός χρημάτων για τους νταβατζήδες των ΜΜΕ, πακτωλός χρημάτων για τους σύγχρονους λήσταρχους των διοδίων, πακτωλός χρημάτων για τους εφοπληστές (και δεν έχουμε κάνει ορθογραφικό λάθος…) και για σας ηλίθιοι ψηφοφόροι του αρχικατσαπλιά Μητσοτάκη δεν περισσεύει ούτε φράγκο! Βγείτε το βράδυ στις 9 ακριβώς στα… μπαλκόνια σας, να χειροκροτήσετε τη μαλακία που σας δέρνει!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.