ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

H Kesha μίλησε στη Lady Gaga για βιασμό της Katy Perry

1 min read

Από νέα δικαστικά έγγραφα που έρχονται στη δημοσιότητα προκύπτει ότι η Kesha κατηγόρησε τον Dr Luke για βιασμό της Katy Perry σε μια σειρά από μηνύματα στη Lady Gaga.
Τα έγγραφα είναι από τη διαμάχη της Kesha με τον Dr Luke. Κατατέθηκαν στη Νέα Υόρκη ως μέρος της συνεχούς νομικής μάχης του μουσικού παραγωγού Lukas Gottwald και της τραγουδίστριας.

Το The Blast απέκτησε τα έγγραφα που υπέβαλε η νομική ομάδα του Lukas Gottwald. «Στις 26 Φεβρουαρίου η Kesha έστειλε γραπτό μήνυμα στη Stefani Germanotta (Lady Gaga) που επαναλάμβανε τον ψευδή ισχυρισμό της ότι τη βίασε. Υποστήριξε επίσης λανθασμένα ότι ο Luke είχε βιάσει την Kathryn Hudson (Katy Perry). Μετά τη συνομιλία τους και με ενθάρρυνση της Kesha, η Lady Gaga διέδωσε αρνητικά μηνύματα για τον Luke στον Τύπο και τα social media».

H Katy Perry κλήθηκε να καταθέσει και έδωσε γραπτή δήλωση, αλλά δεν αποκαλύφθηκε το περιεχόμενό της. Η Katy Perry δεν έχει κατηγορήσει ποτέ δημόσια τον Dr. Luke για οποιαδήποτε σεξουαλικό αδίκημα. Είχε παραδεχτεί ότι επέλεξε να μη συνεργάζεται μαζί του απλά χρησιμοποιώντας τη φράση «έπρεπε να φύγω από τη φωλιά».

Η Kesha απέσυρε τις κατηγορίες
Η τραγουδίστρια απέσυρε όλες τις κατηγορίες εναντίον του Dr. Luke τον Αύγουστο του 2016 μετά από χρόνια δικαστικών αντιπαραθέσεων. Η τραγουδίστρια αποσύρθηκε από τους ισχυρισμούς του βιασμού και της επίθεσης, εστιάζοντας σε «επαγγελματικά παράπονα».

Έχει επίσης υποβάλει πάνω από 28 τραγούδια στη Sony για να εκπληρώσει τις απαιτήσεις της, καθώς ο Dr. Luke την είχε μηνύσει για παραβίαση συμβολαίου στην Kemosabe Records.

O Dr. Luke έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της Kesha για 50 εκατομμύρια δολάρια. Αξιώνει το ποσό για απώλεια εσόδων από τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση. Ο παραγωγός ισχυρίζεται πως έχασε προσοδοφόρες συνεργασίες μετά τις κατηγορίες της Kesha για σεξουαλική επίθεση, συμπεριλαμβανομένης και μιας συνεργασίας με την Katy Perry.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.