ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η «καυτή» εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών που «πυροβολεί» τη μαφία

1 min read

Η «καυτή» εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών που «πυροβολεί» τη μαφία

Πυροβολεί με πιστόλι Μακάροφ το ίδιο εύστοχα όπως «πυροβολεί» με τις λέξεις τη ρωσική μαφία, στις ανακοινώσεις της για τις επιτυχίες της ρωσικής αστυνομίας κατά του οργανωμένου εγκλήματος. Περπατά με «αέρα» στις πασαρέλες φορώντας εντυπωσιακά φορέματα την ίδια ώρα που το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί με κομμένη ανάσα την τηλεοπτική εκπομπή της για την εξιχνίαση εγκλημάτων. Η αντισυνταγματάρχης της δίωξης οικονομικού εγκλήματος και διαφθοράς των κεντρικών γραφείων στη Μόσχα και εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών Ιρίνα Βόλκ σίγουρα δεν μοιάζει καθόλου με το πρότυπο του εκπροσώπου των Ελλήνων υπουργών.

image (c) protothema.gr

image (c) protothema.gr

Η επιλογή της Ιρίνα Βόλκ στη συγκεκριμένη θέση μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αφού εκτός από μία έξυπνη γυναίκα και ικανή αξιωματικός προωθεί την όμορφη εικόνα της ρωσικής αστυνομίας τόσο εντός των συνόρων όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο, σε έγκριση φυσικά του Κρεμλίνου και του ίδιου του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Η Ιρίνα με τα πλούσια μαλλιά, τα καταπράσινα μάτια και τα φρύδια τατουάζ ηγείται της προσπάθειας του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών να βελτιώσει την αρνητική γνώμη, που έχει μεγάλο τμήμα της κοινωνίας για την αστυνομία της χώρας του θεωρώντας τη έναν διεφθαρμένο φορέα. Για το λόγο αυτό, φωτογραφίες καλλίγραμμων γυναικών αστυνομικών φιγουράρουν σε περίοπτα σημεία της Μόσχας με στόχο να φιλοτεχνηθεί ένα διαφορετικό προφίλ των σωμάτων ασφαλείας ενώ ανάλογες παρεμβάσεις πραγματοποιούνται και στον τομέα των social media.

image (c) protothema.gr

© Παρέχεται από: PROTO THEMA S.A. image (c) protothema.gr

Σε κάθε περίπτωση, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών είναι τηλεοπτική περσόνα στην χώρα της. Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικά σόου μόδας, όπου συμμετείχε ως μοντέλο ενώ πλέον παρουσιάζει τη δική της εκπομπή αστυνομικής έρευνας. Παράλληλα, διοχέτευσε τις ερευνητικές ανησυχίες της στη συγγραφή αστυνομικών θρίλερ με θεματολογία που επικεντρώνεται σε κρατικά μυστικά, δολοφονίες και ζητήματα διαφθοράς δημοσίων προσώπων.

image (c) protothema.gr

image (c) protothema.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.