ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Άφαντος παραμένει ο 27χρονος – Πιθανό το σενάριο να έχει φύγει από τη χώρα

1 min read

Σε υπόγειο σπιτιού τυλιγμένο με μια κουβέρτα και σε προχωρημένη σήψη, βρέθηκε το πτώμα 35χρονης άγρια δολοφονημένης γυναίκας. Η αστυνομία αναζητεί ως βασικό ύποπτο τον σύντροφο της που φέρεται να την χτύπησε στο κεφάλι με σφυρί ή λοστό.

Το σώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε προχθές το μεσημέρι και ο σύντροφός της, ο οποίος είναι βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 35χρονης, εκτιμάται πως έχει βρει καταφύγιο σε γειτονική χώρα. Γι’ αυτό τον λόγο έχει σταλεί διεθνές σήμα εντοπισμού από τις Αρχές στη Βόρεια Μακεδονία, αλλά και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων.

Ο άνδρας ήταν έξω με περιοριστικούς όρους για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ του είχε απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα και έπρεπε να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πριν από λίγες ημέρες είχε προσαχθεί μαζί με μία ομάδα μεταναστών στην Ειδομένη γιατί προσπαθούσε να περάσει τα σύνορα προς τα Σκόπια, όμως αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν είχε γνωστή η είδηση της δολοφόνιας της 35χρονης.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι το εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία της γυναίκας ήταν σφυρί. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος και το θανατηφόρο πλήγμα το δέχτηκε με ιδιαίτερη ορμή.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.