ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γρίβας : Θέμα Εθνικής Επιβίωσης η άσκηση εθνικής κυριαρχίας

1 min read

Ο καθηγητής γεωπολιτικής στη Σχολή Ευελπίδων Κωνσταντίνος Γρίβας, μιλώντας στον 98.4 σημείωσε με νόημα , ότι η στήριξη και ομοψυχία της πλειοψηφίας των Ελλήνων , στην απόφαση για άσκηση κυριαρχίας με την φύλαξη των συνόρων της χώρας αποτελεσματικά, είναι ένα θετικό γεγονός, αλλά η μονοδιάστατη αποτροπή δεν αρκεί.

Η κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα θα πρέπει αποτελεσματικά να λειτουργήσουν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, ως απρόβλεπτος παίκτης έναντι συμμάχων και εταίρων, που δείχνουν να κινούνται , έτοιμοι για τις νέες γεωπολιτικές τους ισορροπίες , ακόμη και στο να «θυσιάσουν» την Ελλάδα .

Διαφορετικά η Ελλάδα κινδυνεύει να μετατραπεί από «σάκος του μποξ» , μεταξύ Δύσης και Τουρκίας , σε απέραντη «υγειονομική ζώνη» με χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες εγκλωβισμένους , χωρίς διέξοδο από τα δυτικά μας σύνορα .

Η άσκηση εθνικής κυριαρχίας αλλά πολυδιάστατα είναι θέμα εθνικής επιβίωσης , αφού ο Ερντογάν από την μια εφαρμόζει «άτυπο πόλεμο» με εργαλείο τους προσέφυγες-μετανάστες και η Δύση από την άλλη , αρκείται στο να εγκλωβιστούν στο τέλος χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.