ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γρηγόρης Ψαριανός Είναι χούντα και δεν το κρύβουν «Η ΕΥΠ οφειλει να παρακολουθεί όλους τους Έλληνες» Τι είπε ο «αριστερός» σύμβουλος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης βίντεο

1 min read

«Η ΕΥΠ έχει μία δουλειά και αυτή είναι να παρακολουθεί τους πάντες (δηλαδή όλους τους Έλληνες» δήλωσε πριν από λίγο ο πολιτευτής της ΝΔ, πρώην βουλευτής και μετακλητός του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου, Γρηγόρης Ψαριανός!

Να δηλητηριάσει την ελληνική κοινωνία με τη θεωρία ότι η ΕΥΠ πρέπει να μας παρακολουθεί όλους επιχειρεί ο Γ.Ψαριανός με την μέθοδο του «μιθριδατισμού».

Δηλαδή, όλα τα κυβερνητικά στελέχη δημοσίως θα ισχυρίζονται το νέο αφήγημα (αφού αποκαλύφθηκε ότι εν τέλει όντως παρακολουθούσαν τους πάντες) με βάση το οποίο «θα σας παρακολουθούμε για το καλό σας».

Κι όταν λέμε παρακολούθηση εννοούμε τα πάντα, προσωπική ζωή (με ότι περιλαμβάνει αυτό γιατί πολλοί που σκέφτονται πρόχειρα μάλλον δεν το έχουν καταλάβει), προσωπικές επαφές και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί μετά να χρησιμοποιηθεί ως εκβιαστικό μέσο από τον κάθε τυχάρπαστο «ωτακουστή» ή και από την ίδια την κυβέρνηση, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της εξουδετέρωσης οποιουδήποτε αποτελεί «πονοκέφαλο» για τους κυβερνώντες.

Μάλιστα αναφέρει συγκεκριμένα ότι: «Η ΕΥΠ οφείλει να παρακολουθεί τον Πρωθυπουργό,τους υπουργούς, τους βουλευτές, τους εκλεγμένους, τους δικαστές τους δημοσιογράφους».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.