Σα. Οκτ 31st, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Göktürk σε ρόλο ΘΟΥ-ΒΟΥ ξεσκεπάζει διεθνή συνωμοσία που θα έκανε… “μπουμ”

1 min read

Ένα απίστευτο σχέδιο δολοφονίας του Ταγίπ Ερντογάν ανήμερα των εκλογών της 24ης Ιουνίου απετράπη σύμφωνα με τη φιλοκυβερνητική εφημερίδα Sabah.

Στο σχέδιο, βγαλμένο θαρρείς από σενάριο κατασκοπευτικής ταινίας, ενεπλάκησαν 12 χώρες σύμφωνα με τον αρθρογράφο Ερσίν Ράμογλου, και προέβλεπε την ανατίναξη ενός μικρού βαν, φορτωμένου με τόνους εκρηκτικών, στις 15:07 (ώρα που παραπέμπει στην ημερομηνία της απόπειρας πραξικοπήματος προ διετίας), κατά τη διέλευση της αυτοκινητοπομπής του Τούρκου προέδρου από συγκεκριμένο σημείο που γνώριζαν οι δράστες.

Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται ο Ράμογλου, το ύποπτο μίνιβαν εντοπίστηκε από τον τουρκικό δορυφόρο Göktürk και αμέσως τέθηκαν σε συναγερμό οι υπηρεσίες ασφαλείας που εξουδετέρωσαν την απειλή πριν περάσει από εκεί το κομβόι του Ερντογάν. «Ο Αλλάχ προστάτεψε τον πρόεδρο και χιλιάδες αθώες ζωές από την έκρηξη», έγραψε ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Κατά τον ίδιο οι υπηρεσίες ασφαλείας εντόπισαν κι έναν ξένο πράκτορα, που είχε λάβει θέση ως ελεύθερος σκοπευτής στην ταράτσα γειτονικού κτιρίου, ώστε να δώσει τη χαριστική βολή στον Ερντογάν, σε περίπτωση που επιβίωνε. Ο πράκτορας αυτός αντί να παραδοθεί προτίμησε να αυτοκτονήσει καταπίνοντας χάπι με κυάνιο, υποστηρίζει ο δημοσιογράφος.

Το άρθρο δεν προσδιορίζει που θα γινόταν η απόπειρα δολοφονίας του Τούρκου προέδρου, ούτε άλλες λεπτομέρειες για το είδος των εκρηκτικών, ή την ταυτότητα του ξένου πράκτορα. Αφήνει, ωστόσο, υπόνοιες ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ενδέχεται να γνώριζε το σχέδιο. «Γιατί άραγε ο αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Μπουλέντ Τετζτάν επέμενε ότι εκείνο το βράδυ θα κέρδιζε τις εκλογές ο Μουχαρέμ Ιντζέ;», αναρωτιέτοι ο Ράμογλου.

ΠΗΓΕΣ: ΚΥΠΕHELLAS JOURNAL

ΣΧΟΛΙΟ DP: Χωρίς να μπορείς να πάρεις και όρκο διότι μπορεί απλά κάτι που έμαθαν να το τράβηξαν… από τα μαλλιά για να αποθεώσουν τον Ερντογάν τον οποίον προστατεύει ο Αλλάχ από τους κακούς, ο συντάκτης δεν αποκλείεται να βλέπει απλά ταινίες επιστημονικής φαντασίας μαζί με κατασκοπευτικές…

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.