ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γνωστή ηθοποιός της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί» έγινε μανούλα!

1 min read

Ένα πανέμορφο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η γνωστή ηθοποιός που συμμετείχε στη σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι μαζί». Ο λόγος για την Κίκα Γεωργίου που γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της εντυπωσιακής καθηγήτριας των παιδιών του Γιάννη Μπέζου και της Κατερίνας Λέχου στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί». Η τηλεοπτική καθηγήτρια που είχε ένα μίνι ειδύλλιο με τον Μάρκο (Πέτρο Μπουσουλόπουλο) έγινε για πρώτη φορά μανούλα και πλέον ζει το δικό της παραμύθι…

Όλο αυτό το διάστημα, η Κίκα Γεωργίου μπορεί να είχε κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο τη χαρά της γέννησης της κόρης της δεν άντεξε και θέλησε να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ηθοποιός, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα της. «Στη σιωπή της αγάπης θα βρεις τη λάμψη της ζωής! Rumi. Καλώς ήρθες σπίτι. Ανάσα 05.06.2020 10:03 π.μ.», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα με τη φωτογραφία από τη γέννηση της κόρης της η Κίκα Γεωργίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.