ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γνωστή influencer και κόρη πολιτικού από τη Β. Μακεδονία διοχέτευε ναρκωτικά στη Μύκονο

1 min read

Γνωστή influencer από τη Βόρεια Μακεδονία, που είναι κόρη πολιτικού της γειτονικής χώρας συνελήφθη στη Μύκονο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διοχέτευε ναρκωτικά στα κοσμικά στέκια του νησιού των ανέμων.

Κύκλωμα κοκαΐνης που δρούσε στη Μύκονο κατάφερε να «ξεσκεπάσει» η ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, γνωστή influencer από τη Βόρεια Μακεδονία, κόρη πολιτικού της γειτονικής χώρας συνελήφθη στη Μύκονο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που έριχνε κόκα και XTC στα κοσμικά στέκια της Μυκόνου.

Στο κύκλωμα που «ξεσκέπασε» η Ασφάλεια Μυκόνου, εκτός από την 21χρονη ξανθιά, συνελήφθησαν ο 34χρονος Σκοπιανός αρχηγός του καρτέλ, το δεξί του χέρι ένας 35χρονος ομοεθνής του, αλλά και γνωστός Λιβανέζος dj από ευκατάστατη οικογένεια.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Μυκόνου κατάφεραν μετά από πληροφορίες να φθάσουν στα ίχνη του κυκλώματος των Σκοπιανών dealers.  Σύμφωνα με τη δικογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν εδώ και καιρό το κύκλωμα. Αυτό που προέκυψε είναι ότι η ομάδα από τα Σκόπια είχε διακριτούς ρόλους.

Ειδικότερα, ο 34χρονος ως αρχηγικό μέλος, κατ’εντολή του και υπό την καθοδήγηση του κατηύθυνε τους συνεργούς του για το που θα αποθηκεύσουν τα ναρκωτικά καθώς και τον τρόπο που θα τα διαθέσουν στην αγορά συγκεντρώνοντας τα χρήματα από τις πωλήσεις ενώ ο 35χρονος με τη συνδρομή της 21χρονης influencer με πατέρα πολιτικό από τη γειτονική χώρα και μητέρα δικηγόρο, είχε αναλάβει τον εντοπισμό των πελατών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.