ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γλυκά Νερά: Τι κρύβεται πίσω από το απειλητικό μήνυμα στον τηλεφωνητή της “ψυχολόγου”

1 min read

Καταγεγραμμένη σε τηλεφωνητή είναι η φωνή του άγνωστου άνδρα που απειλούσε τη σύμβουλο ψυχικής υγείας της άτυχης Καρολάιν, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Του Θεοδόση Πάνου

Όπως είχε αποκαλύψει η Realnews στις αρχές Ιουλίου, η σύμβουλος Ελένη Μυλωνοπούλου δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα από άγνωστο άνδρα. Σημειώνεται πως η γυναίκα που παρακολουθούσε το ζευγάρι ήταν ο άνθρωπος-κλειδί, καθώς, με την κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, έστρεψε τις έρευνες στη σωστή κατεύθυνση, καθώς διέλυσε τον μύθο του ιδανικού ζευγαριού που είχε σκηνοθετήσει με κάθε λεπτομέρεια ο δολοφόνος.

Όταν πια έγινε γνωστό πως η «ψυχολόγος» είχε δώσει κατάθεση στην Ασφάλεια, (μάλιστα, η συγκεκριμένη κατάθεση θεωρείτο η πλέον σημαντική για την πορεία των ερευνών), η κυρία Μυλωνοπούλου δέχθηκε στο γραφείο της τρία διαδοχικά τηλεφωνήματα από έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος την «προέτρεπε» να κάνει αυτό που πρέπει, λέγοντάς της «…θα σε σκοτώσω».

Βέβαια, οι Αρχές γνωρίζουν αυτό το σοβαρό περιστατικό, χωρίς όμως ακόμα να είναι σε θέση -βάσει των εν εξελίξει ερευνών- να πουν εάν τα συγκεκριμένα τηλεφωνήματα είχαν σχέση με την κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας και με την τότε πορεία των ερευνών, που οδήγησαν στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος. Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να αγνοήσουν τη «σύμπτωση» της χρονικής περιόδου κατά την οποία έγιναν αυτά τα τηλεφωνήματα.

Γλυκά νερά

Νέα τροπή 
Η συγκεκριμένη υπόθεση, πάντως, φαίνεται να λαμβάνει νέα τροπή, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η φωνή του άγνωστου άνδρα που απειλούσε τη σύμβουλο ψυχικής υγείας έχει καταγραφεί από αυτόματο τηλεφωνητή και, μάλιστα, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες αναλύσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τις πρώτες αναλύσεις που έγιναν διαπιστώθηκε πως η φωνή του άγνωστου άνδρα είναι εμφανώς αλλοιωμένη, ενώ, για να πραγματοποιήσει τα απειλητικά τηλεφωνήματα, κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποίησε τυχαία σταθερά καρτοτηλέφωνα.

Οσον αφορά την καταγραφή της φωνής του ανθρώπου που άφηνε τα απειλητικά μηνύματα στο γραφείο της κυρίας Μυλωνοπούλου, έγινε εντελώς τυχαία, καθώς ο άγνωστος βρήκε στο διαδίκτυο τα τηλέφωνα του γραφείου της συμβούλου ψυχικής υγείας και κάλεσε σε τηλεφωνικό αριθμό στον οποίο απαντούσε κατά το παρελθόν συνεργάτης της κυρίας Μυλωνοπούλου και πλέον εξέτρεπε τις κλήσεις κατευθείαν σε τηλεφωνητή.

Έτσι, εξαιτίας αυτού του λάθους, καταγράφηκε η φωνή του στον αυτόματο τηλεφωνητή, με συνέπεια οι αρμόδιοι να καταφέρουν να ανακαλύψουν πως η φωνή είναι αλλοιωμένη.

Οι εργαστηριακές έρευνες για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε η κυρία Μυλωνοπούλου σαφώς και θα μπορούσαν να δώσουν ενδείξεις για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στη συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν. Για τον λόγο αυτόν, η Δικαιοσύνη είχε ζητήσει να πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες έρευνες από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Αυτές αφορούσαν την κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ισόγειο της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά και, βέβαια, ενώ ζητήθηκε και η άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών τόσο του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου όσο και της άγρια δολοφονημένης Καρολάιν.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, παρά τις εντατικές έρευνες, δεν κατέστη δυνατόν, τουλάχιστον τεχνολογικά, να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης της κάμερας, την οποία στη συνέχεια ξήλωσε, ώστε να μην καταγράψει τις κινήσεις του και επιπλέον να χρησιμοποιηθεί στη σκηνοθεσία που προετοίμαζε για τη δήθεν εισβολή αδίστακτων ληστών στην μεζονέτα.

Παράλληλα, από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών του Μπ’αμπη Αναγνωστόπουλου δεν προέκυψαν ύποπτες επαφές που να προσδιορίζουν ενδείξεις εμπλοκής τρίτου προσώπου στη φρικτή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν και στη σκηνοθεσία που έστησε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των
διωκτικών Αρχών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.