ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γλυκά Νερά: Ο πρώτος άνθρωπος που «έδειξε» τον πιλότο ως δολοφόνο – «Πες καλά λόγια για μένα»

1 min read

Η δικηγόρος της φερόμενης ως ψυχολόγου Ελένης Μυλωνοπούλου, την οποία επισκεπτόταν η 20χρονη Καρολάιν, υποστήριξε ότι η εντολέας της ήταν σε συνεννόηση με την ΕΛΑΣ και κατέθεσε όσα ήξερε βάζοντας στο κάδρο των υπόπτων τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σύμφωνα με όσα είπε η δικηγόρος κα Αναγνώστου στον ΣΚΑΙ, δόθηκαν οδηγίες από την αστυνομία στην σύμβουλο ψυχικής υγείας Ελ. Μυλωνοπούλου να μην αποκαλύψει στον πιλότο ότι κατέθεσε και πως έλεγε καλά λόγια για να μην υποψιαστεί κάτι ο 33χρονος.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι άτομο που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου κάλεσε την κα Μυλωνοπούλου το βράδυ, αφότου είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ, και την ρώτησε αν κλήθηκε για κατάθεση.

Μάλιστα, και ο δράστης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την κα Μυλωνοπούλου για να της πει να μιλήσει με καλά λόγια γι’ αυτόν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της, ο δράστης την εκμεταλλεύτηκε. «Ο δολοφόνος είναι πανέξυπνος άνθρωπος».

Εξάλλου, μιλώντας χθες στον ΑΝΤ1, η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου, Σταματία Μάρκου υποστήριξε: «Η σύλληψη του δράστη δεν ήταν καθόλου έκπληξη για εμάς. Είπαμε αυτά που έπρεπε να πούμε, με τρόπο και στον χρόνο που έπρεπε να τα πούμε. Δεν έγινε τίποτα τυχαία. Όλα ήταν μεθοδευμένα προκειμένου να διευκολύνουμε το έργο της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και για να προστατευθεί η εντολέας μου».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.