ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
17 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γλυκά Νερά: Με τη μικρή Λυδία αγκαλιά η μητέρα του συζυγοκτόνου ξεκίνησε να συναντήσει τη μητέρα της Κάρολαιν

1 min read

Λίγο μετά τις 09:00 το πρωί η μητέρα του δολοφόνου της Καρολάιν βγήκε από το σπίτι με τη μικρή Λυδία για να συναντήσει τη μητέρα της Καρολάιν προκειμένου να παραδώσει το μωρό όπως αποφάσισε η Εισαγγελία ανηλίκων

Γλυκά Νερά: Με τη μικρή Λυδία αγκαλιά η μητέρα του συζυγοκτόνου ξεκίνησε να συναντήσει τη μητέρα της Κάρολαιν

Σοφία Ραχμάνη29/06202110:19

Παρότι οι εκθέσεις των κοινωνικών λειτουργών και για τις οικογένειες ήταν θετικές, κρίθηκε ότι η διαβίωση σε ένα πιο υγιεινό, πιο ήρεμο και ζεστό περιβάλλον σαν αυτό της Αλοννήσου, αυτή τη στιγμή είναι ο, τι καλύτερο για το παιδί.

Έτσι σε λίγη ώρα το μωρό της Καρολάϊν αναμένεται να φτάσει στο νησί. Εκεί όπου μεγάλωσε και η μητέρα της.

Η απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων ήταν να αναθέσει την επιμέλεια της, στην οικογένεια της, Κάρολαϊν, της 20χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της.

Η εισαγγελική αρχή μετά την αποκάλυψη της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά και την προφυλάκιση του 33χρονου πιλότου αποφάνθηκε ότι για διασφάλιση της ομαλής συναισθηματικής, ψυχικής και ηθικής διάπλασης του παιδιού, το καλύτερο περιβάλλον αυτή τη στιγμή είναι αυτό της Αλοννήσου, καθώς, παρουσιάζει μια σειρά από πλεονεκτήματα και κυρίως εξασφαλίζει και την αναγκαία απόσταση από τον τόπο όπου θα εξελιχθεί η δίκη.

Η μικρή Λυδία παραδίδεται στη μητέρα της Καρολαιν

Λίγο μετά τις 9 το πρωί, η μητέρα του Μπάμπη με τη συνοδεία του γιου της, του αδερφού του Μπάμπη, και το τη μικρή Λυδία ξεκίνησαν για να παραδώσουν τη Λυδία στη μητέρα της Καρολάιν, όπως έκρινε προσωρινά το Δικαστήριο.

Η συνάντησή τους θα γίνει σε άλλο σημείο από αυτό του σπιτιού, γιατί και οι δυο οικογένειες δεν θέλουν τα κανάλια και τους δημοσιογράφους.

Μάλιστα στις ερωτήσεις τους, η μητέρα του δολοφόνου δεν θέλησε να απαντήσει βγαίνοντας από το σπίτι. Με βλέμμα στενάχωρο μιας και θα αποχωριστεί τη μικρη Λυδία και κρατώντας μια τσάντα με όλα τα πράγματα του μωρού, μπήκε στο αυτοκίνητο με προορισμό τη συνάντηση με τη μητέρα της 20χρονης.

Η μικρή Λυδία θα μεγαλώσει εκεί όπου έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της και η μητέρα της: στην Αλόννησο μαζί με τον παππού και τη γιαγιά της, από την πλευρά της μητέρας της. Μόνο εκεί, στο νησί, θα μπορούν, βάσει της εισαγγελικής διάταξης, να την επισκέπτονται πέντε φορές το μήνα, από τις 10:00 έως τις 14:00 οι γονείς του πατέρα της. Από τον 33χρονο συζυγοκτόνο αφαιρέθηκε προσωρινά η γονική μέριμνα.

«Η Αλόννησος θα αγκαλιάσει τη Λυδία»

Όλοι στο νησί στέκονται από την πρώτη στιγμή το πλευρό της μητέρας και του πατέρα της δολοφονημένης Κάρολαϊν. Και περιμένουν πως και πως τη στιγμή που η μικρή Λυδία θα φτάσει στο νησί για να μεγαλώσει εκεί όπου έζησε ευτυχισμένα παιδικά χρόνια η μητέρα της.

Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς της Κάρολαιν

«Η μικρή Λυδία θα μεγαλώσει σε ιδανικό περιβάλλον στην Αλόννησο», λέει η οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν, μετά την απόφαση για την επιμέλεια της μικρής και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αλλά οι γονείς της 20χρονης κοπέλας φανέρωσαν και τη μεγαλοψυχία τους, καθώς, σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος τους, θέλουν το παιδάκι να βλέπει και τους δύο παππούδες και τις δυο γιαγιάδες.

Από εκεί και πέρα, στο ευαίσθητο κομμάτι της μικρής Λυδίας, οι άνθρωποι της Καρολάιν σκοπεύουν να είναι και ελαστικοί στις ώρες που θα βλέπουν οι γονείς του πιλότου τη μικρή Λυδία. Το μωράκι που έμεινε ορφανό από μητέρα στην πιο τρυφερή ηλικία, μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Όπως δήλωσε στο «Mega» ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, αν θέλουν να βλέπουν το παιδί και περισσότερες ώρες, θα μπορούν.

«Αν οι γονείς του δράστη θέλουν να ασκήσουν το δικαίωμα, και περισσότερες ώρες αν το ζητήσουν θα το έχουν το παιδί. Οι γονείς της Καρολάιν πιστεύουν ότι ο ψυχισμός και η ισορροπία του παιδιού επιβάλλει να έχει όλους τους παππούδες αφού στερείται πατέρα και μητέρα» είπε χαρακτηριστικά.

Στο ερώτημα αν ο πιλότος πρέπει να έχει επαφή με το παιδί του, ο κ. Χαρμάνης ήταν ξεκάθαρος. «Δεν θεωρώ κατάλληλο ένα πατέρα που εναποθέτει το μωρό στο άψυχο σώμα της μητέρας του που μόλις έπνιξε».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.