ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γκάζι: Ξυλοδαρμός δύο ειδικών φρουρών – Απαντήσεις ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

1 min read

Επιβεβαιώνεται από αστυνομικές πηγές ο ξυλοδαρμός σε βάρος δύο ειδικών φρουρών και ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχηματιστεί και η σχετική δικογραφία.

Το περιστατικό συνέβη στο Γκάζι, όταν οι δύο αστυνομικοί χτυπήθηκαν από «μπράβους» νυχτερινού κεντρου, έπειτα από μεταξύ τους επεισόδιο.

Μάλιστα, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, ο ένας ειδικός φρουρός πυροβόλησε στον αέρα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός.

Σε δήλωσή του, ο Γιάννης Ραγκούσης, τομεάρχης Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ, ζητεί από την κυβέρνηση να απαντήσει «επειγόντως όπως έχει υποχρέωση», σε τρία ερωτήματα:

«1. Αληθεύουν τα σημερινά σχετικά δημοσιεύματα για περιστατικό συμπλοκής αστυνομικών που περιγράφεται με τίτλους όπως: “Απίστευτο: Μπράβοι νυκτερινού κέντρου έδειραν αστυνομικούς”;

2. Ήταν ειδικοί φρουροί οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί και μάλιστα είχαν πρόσφατα προσληφθεί από την κυβέρνηση;

3. Γιατί δεν έχει εκδοθεί ακόμη ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είτε για να διαψεύσει, είτε για να επιβεβαιώσει τα σχετικά δημοσιεύματα;

Είναι αυτονόητο πως ανάλογη του περιεχομένου των απαντήσεων της κυβέρνησης θα είναι και η αντίδρασή μας» αναφέρει ο κ. Ραγκούσης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.