ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γκαρθία: «Ξεκινήσαμε με λάθος στρατηγική, έχουμε περιθώρια βελτίωσης του ρόστερ»

1 min read

Ο Όσκαρ Γκαρθία επισήμανε πως ο Ολυμπιακός περιμένει την Δευτέρα την οριστική απάντηση του Ντιόγκο Φιγκέιρας για το μέλλον του και άφησε ξανά ανοιχτό το θέμα των μεταγραφών

Ο Γκαρθία είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το τι έφταιξε για το 1-1: Ξεκινήσαμε με ένα λάθος στην στρατηγική μας στο ένα άκρο μας, κάναμε λάθος στους υπολογισμούς μας, δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε μονομαχίες, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε πολύ, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε αυτό που θέλαμε.

Το ότι υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα με εξωαγωνιστικούς παράγοντες: Αυτό θα το γνωρίζουμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Ξέρω ότι υπάρχει αυτό το εξωαγωνιστικό που λέτε. Γίνεται πολύς λόγος για αυτό. Είμαι καινούριος και δεν έχω σχηματίσει άποψη για αυτό.

Το πόσο κακό ήταν το αποτέλεσμα: Είναι ένα δύσκολο γήπεδο, μία δύσκολη έδρα και έχουμε δει ότι μεγάλες ομάδες έχουν φέρει άσχημα αποτελέσματα εδώ όπως η ΑΕΚ. Εμείς πήραμε την ισοπαλία. Στο δεύτερο μέρος νομίζω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε και αυτός είναι ο δρόμος για να συνεχίσουμε.
Τον Φιγκέιρας και την Μπράγκα: Ο Φιγκέιρας θα μας πει την απάντησή του την Δευτέρα. Τουλάχιστον ελπίζουμε να μας το πει την Δευτέρα. Εκείνος θα μας το ανακοινώσει. Μένουν λίγες μέρες και νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει περιθώρια βελτίωσης σε πολλές θέσεις. Η ομάδα δεν ήταν όπως στα προηγούμενα ματς που ήταν ανώτερος από τους αντιπάλους. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι όλοι όσοι παίκτες είναι στο ρόστερ θα δίνουν το μάξιμουμ.

Τον κόσμο και το τι μήνυμα του στέλνει: Θέλω να τους ευχαριστήσω για το βροντερό παρών και που ταξίδεψαν έως εδώ για την ομάδα τους. Ήταν ό,τι καλύτερο στο σημερινό ματς. Όλη η ομάδα θα δίνει τα πάντα, δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κερδίζουμε πάντα γιατί είναι δύσκολο. Όμως θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για αυτή τη φανέλα για να κάνουμε τον κόσμο ευχαριστημένο.

Το εάν θα αλλάξει κάποια πλάνα του ενόψει ΑΕΚ και Ατρομήτου: Είναι αλήθεια πώς η απόδοση πολλών παικτών δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και αυτό που πρέπει να αλλάξω είναι να βελτιώσω την απόδοσή τους, δουλεύοντας πάνω στα λάθη που έκαναν. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε αγωνιστική είναι διαφορετική. Εμείς θα δουλέψουμε πολύ για να μην επαναλάβουμε τα σημερινά λάθη.

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.