ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΓΙΟΥΝΚΕΡ: Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ… ΕΥΡΩΠΗ!

1 min read

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της περιοδείας του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στα Δυτικά Βαλκάνια, με την επίσκεψή του στην Αλβανία και την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Ράμα.

Ο Γιούνκερ, παραβλέποντας* ότι η Αλβανία είναι ένα κράτος-μαφία (όπως άλλωστε καταγγέλλει και η αντιπολίτευση…), ένας σύγχρονος «χασισοβολώνας» της Ευρώπης, παραδομένος στο έλεος συμμοριών, υποσχέθηκε στους Αλβανούς πως σύντομα θα μπούνε στην Ε.Ε.! Ιδού:

«Η Αλβανία έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο, πρέπει να παραμείνει τώρα σε πορεία μεταρρυθμίσεων. Η θέση σας είναι στην Ευρώπη, πρέπει να προετοιμαστείτε για το μέλλον σας. Θα είμαστε στο πλευρό σας».

Επιπροσθέτως, ο αρμόδιος επίτροπος για τη Διεύρυνση της ΕΕ Γιοχάνες Χαν, ο οποίος συνοδεύει τον πρόεδρο της Κομισιόν στην περιοδεία του στα Δυτικά Βαλκάνια, χαρακτήρισε τη συνάντηση που είχαν στα Τίρανα με τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα και τον υπουργό Εξωτερικών ΝτιτμίρΜπουσάτι καλή για τα επόμενα βήματα στην ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας και διαπίστωσε… «σημαντική πρόοδο» της Αλβανίας.

*Θα προσθέταμε, ότι ο Γιούνκερ παρέβλεψε και την οργανωμένη από το αλβανικό «κράτος» καταπίεση των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών, καθώς και την υπόθαλψη των Τσάμηδων, αλλά γιατί να μην το κάνει αυτό, όταν οι κυβερνώντες την Ελλάδα Τσιπροκαμμένοι–με την ανοχή ολόκληρου του «συνταγματικού» τόξου- έχουν δώσει το ελευθέρας για είσοδο της Αλβανίας στην Ε.Ε., χωρίς προηγούμενη διευθέτηση των ανοιχτών ζητημάτων μεταξύ των δύο χωρών;

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.