Γιώργος Παπαδάκης ξαφνική πτώση του από την καρέκλα

Newskamatero


Αναστάτωση προκλήθηκε στο στούντιο του ΑΝΤ1 όταν ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης ξαφνικά έπεσε από την καρέκλα του στο πάτωμα.

Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» συνομιλούσε με τον Κυριάκο Βελόπουλο και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου όταν έσκυψε για να δει κάτι που του έδειχνε η συμπαρουσιάστριά του. Ο παρουσιαστής χάθηκε από το πλάνο και οι συνεργάτες του και οι τηλεθεατές τρόμαξαν με την εκπομπή να έχει ολιγόλεπτη διακοπή για διαφημίσεις. 

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπαδάκης είναι καλά στην υγεία του και λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε κανονικά στην εκπομπή. Ευτυχώς, το πέσιμο δεν ήταν σοβαρό και αντιμετωπίστηκε με χιούμορ:

Είμαι ο Γιώργος και είμαι καλά. Ο ΑΝΤ1 μας έχει φέρει κάτι καρέκλες που είναι για μελλοθάνατους» είπε με χιούμορ στην επανέναρξη της εκπομπής ο παρουσιαστής.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Αναδρομικά στο Ταμείο οι συνταξιούχοι

Σε δόσεις έρχονται οι επιστροφές – Ποιοι δικαιούνται αναδρομικά και τι ποσά πρέπει να περιμένουν – Τι ρόλο θα παίξει η απόφαση του ΣτΕ Έρχεται η ώρα του… ταμείου για τα αναδρομικά των συνταξιούχων, καθώς επίκειται η επίμαχη απόφαση του ΣτΕ που θα δείξει το εύρος των διεκδικούμενων ποσών. Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία […]