Γιλντιρίμ: Κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ συνεργάζονται με τρομοκράτες

Γιλντιρίμ: Κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ συνεργάζονται με τρομοκράτες

Γιλντιρίμ: Κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ συνεργάζονται με τρομοκράτες

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ δήλωσε ότι η Άγκυρα υπερασπίζεται τα σύνορα του ΝΑΤΟ – Πυρά κατά κρατών-μελών για συνεργασία με τους τρομοκράτες

«Μάχη κατά της τρομοκρατίας» χαρακτήρισε πολλές φορές ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Άγκυρας κατά Κούρδων μαχητών στο Αφρίν, στη βόρεια Συρία.

Μιλώντας στην 54η διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια, ο Γιλντιρίμ τόνισε ότι η Τουρκία, υπερασπιζόμενη τα νότια σύνορά της, υπερασπίζεται ταυτόχρονα τα σύνορα του ΝΑΤΟ. «Άλλα μέλη του ΝΑΤΟ συνεργάζονται, αντιθέτως, με τους τρομοκράτες», δήλωσε ο κ. Γιλντιρίμ, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στην 54η Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια και, αναφερόμενος στα γενικότερα αποτελέσματα των επιχειρήσεων των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, έκανε λόγο για σύλληψη μέχρι τώρα περισσότερων από 10.000 μελών του «Ισλαμικού Κράτους».

Απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου Γκίντερ Κριχμπάουμ σχετικά με τους δημοσιογράφους που κρατούνται σε τουρκικές φυλακές ακόμη και χωρίς να τους έχει απαγγελθεί κατηγορία, ο τούρκος Πρωθυπουργός τόνισε ότι η χώρα του είναι ένα συνταγματικό κράτος δικαίου, όπως η Γερμανία και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αμφισβητεί τους κανόνες κράτους δικαίου μιας άλλης χώρας.

Δημοσίευση στα Social Media

Newskamatero

Related Posts

Τραγωδία στην Πάτρα: Πατέρας τριών παιδιών ο 29χρονος που κάηκε μέσα στο σπίτι του (pics)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τραγωδία στην Πάτρα: Πατέρας τριών παιδιών ο 29χρονος που κάηκε μέσα στο σπίτι του (pics)

Πανσέληνος: Την ψάχνουν όλοι, αλλά… παίζει με τα σύννεφα (pics)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πανσέληνος: Την ψάχνουν όλοι, αλλά… παίζει με τα σύννεφα (pics)

Create AccountLog In Your Account