ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γιατρός στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης Παραλαμβάνουμε ασθενείς με παρενέργειες από το εμβόλιο και αλλάζουν τη διάγνωση

1 min read

Την αντίδραση του στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού εξέφρασε ο γαστρεντερολόγος στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαγιαννάκης, ο οποίος μάλιστα προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων, αλλά και τους θανάτους με κορωνοϊό. 

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, «τα νούμερα των επιπλοκών είναι ψευδώς χαμηλά και οι κίτρινες κάρτες δεν γράφονται όπως πρέπει», ενώ σημείωσε πως οι διασώστες του ΕΚΑΒ παραλαμβάνουν συνεχώς ασθενείς με επιπλοκές των εμβολίων, ωστόσο στις διαγνώσεις γράφονται άλλες επιπλοκές.

Ενώ μιλώντας για τους θανάτους με κορωνοϊό τόνισε: «Δεν πεθαίνουν από κορωνοϊό αλλά από μικροβιολογικές λοιμώξεις», με τον Ν.Καπραβέλο από τη μεριά του να τονίζει ότι ο θάνατος των ασθενών είναι «καταστροφική συνέπεια του κορωνοϊού» και τον δημοσιογράφο να αντιδρά και να ζητά στοιχεία.

Επίσης ο Π.Παπαγιαννάκης τόνισε ότι ο ίδιος έχει φυσική ανοσία καθώς έχει νοσήσει και μίλησε για «εξατομικευμένο εμβολιασμό και όχι υποχρεωτικό».

«Τα γενετικά σκευάσματα δεν έχουν ελεγχθεί για καρκινογενέσεις, τοξικότητες και αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα», πρόσθεσε

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.