ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γιατί τα «τρολ του Μαξίμου» άρχισαν να χτυπάνε τον Δήμαρχο του Βόλου ;…

1 min read

Στο χορό μπήκαν μεγάλα ΜΜΕ των Αθηνών κατά του Δημάρχου της πόλης του Μπέου  επειδή είπε σε συγκέντρωση  πολιτών ανέκδοτο με δήθεν» σεξιστικό περιεχόμενο για τις γυναίκες» …μέχρι και ο (Βαξεβάνης ασχολήθηκε με αυτό )

Αποφεύγοντας βέβαια να σχολιάσουν ευμενώς την αναφορά ύμνο προς την γυναίκα που έκανε στην αρχή της ομιλίας του ο δήμαρχος του Βόλου …Γιατί όμως ,τους έπιασε τώρα  ο πόνος  για την γυναίκα ;

Όχι βέβαια ,αλλά ο Μπέος που δεν είναι τυχαίος σήκωσε ανάχωμα στις σκέψεις της Κυβέρνησης να κάνει το Καμάρι της Μαγνησίας  ένα ακόμη Hot-Spot στο Κέντρο της Ελλάδος ,πλάι στο βουνό των Κενταύρων

Όλοι γνωρίζουν οτι έχουν γίνει προτάσεις για να παραδοθεί  το Στρατόπεδο της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών μετά τον Ιούνιο ,όπου έχει προγραματιστεί η αποχώρησης των Πεζοναυτών στο Υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής και εδώ ο Μπέος στύλωσε τα ποδάρια του  και είπε …«Θα χυθεί αίμα αν στη Καρδιά της Πόλης εγκατασταθούν λαθρομετανάστες «

Προειδοποιήσεις ότι «θα χυθεί αίμα” αν η κυβέρνηση επιλέξει στην θέση των πεζοναυτών της 32ης Ταξιαρχίας, να φέρει «πρόσφυγες», εκτόξευσε στη διάρκεια συνέντευξης του σε τοπικό ΜΜΕ ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Ερωτηθείς σχετικά με τις ενέργειες που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή αναφορικά με την μετεγκατάσταση της 32ης ΤΑΞ-ΠΖΝ από το Στρατόπεδο Γεωργούλα και τις διαμαρτυρίες που έχει διατυπώσει, ο κ. Μπέος τόνισε ότι από το 2017 «η Δημοτική Αρχή έχει στείλει επιστολές στον  αρμόδιο τότε  υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, εκφράζοντας την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο αυτό.»

Ο κ. Μπέος ωστόσο άσκησε κριτική στους υπόλοιπους φορείς και τους άλλους υποψηφίους για τον Δήμο Βόλου ότι καθυστέρησαν να πάρουν θέση για το θέμα.

Ο Δήμαρχος Βόλου επικαλέστηκε στην συνέντευξή του πληροφορίες που έχει από ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια, για τον σχεδιασμό που υπάρχει να εγκατασταθούν «πρόσφυγες» (το 90% των αφίξεων τώρα είναι απλώς αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες) στο Στρ.Γεωργούλα, «αλλά αυτό δεν θα συμβεί τελικά «να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δεν θα αφήσουμε το Βόλο να γίνει «Μόρια » …Ανέφερε χαρακτηριστικά …Αυτό τους πόνεσε και περίμεναν τον Μπέο στη γωνία και άρχισαν τα χτυπήματα !

Αλλά ο Μπέος δεν μασάει απο αυτά και έχει αποδείξει οτι στηρίζει μόνο την πόλη του και δεν ανέχεται προσταγές απο κανέναν άλλο εκτός του λαού της Μαγνησίας και εδώ θα είστε …Θα Σαρώσει στις εκλογές που έρχονται !!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.