ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γιατί πυροβόλησε ο Χίος – Άφαντος μετά το συμβάν με τον δικαστικό επιμελητή

1 min read

Εξαφανισμένος παραμένει ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος μετά το περιστατικό με πυροβολισμούς κατά δικαστικού επιμελητή, στα γραφεία της εφημερίδας Μακελειό.

Ο δημοσιογράφος φέρεται να πυροβόλησε κατά του δικαστικού επιμελητή και από εκείνη την στιγμή αναζητείται από την Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί μέχρι στιγμής.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο δικαστικός επιμελητής φέρεται να επιχείρησε να παραδώσει εξώδικο στον δημοσιογράφο από τον υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας λόγω κάποιου προσβλητικού δημοσιεύματος της εφημερίδας. Ωστόσο ο Στέφανος Χίος όπως φαίνεται δεν συγκράτησε τα νεύρα του και πυροβόλησε στο πάτωμα.

Αμέσως μετά τόσο ο δικαστικός επιμελητής, φοβούμενος για την ζωή του και ο Στέφανος Χίος για σύλληψή του διέφυγαν με τον δημοσιογράφο να επιβιβάζεται σε ταξί!

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ στο σημείο όπου έλαβε χώρα το επεισόδιο βρέθηκε ένας κάλυκας, απομεινάρι του πυροβολισμού και του καινούργιου επεισοδίου στον βίο και την πολιτεία του Στέφανου Χίου ως εκδότη.

Οπως αναφέρει το iefimerida.gr ο Στέφανος Χίος φέρεται να οπλοφορεί νόμιμα, ωστόσο, ενδέχεται, μετά το χθεσινό περιστατικό να ανακληθεί η άδειά του. Οι αρχές τον αναζητούν αλλά ο ίδιος κατάφερε να αποδράσει από τις εγκαταστάσεις του «Μακελειό» και να βγάλει μια δήλωση αργά χθες το βράδυ.

Το ύφος της είναι άκρως επιθετικό, όπως και τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας που εκδίδει ο Στέφανος Χίος, ενώ δεν αναφέρεται καν στο περιστατικό.

Προτίμησε να στολίσει τον Τόσκα και την ΕΛ.ΑΣ (σ.σ. η ορθογραφία και η σύνταξη διατηρούνται) αναφέροντας επί λέξει:

«Τι εγινε ρε παιδιά; Παλι με ψάχνουν τα μπατσακια του Τόσκα κατα εκατοντάδες την ωρα που οφείλουν να αναζητούν τους εγκληματίες που έστειλαν τον επιχειρηματία Aλέξανδρο Σταματιάδη που χαροπαλεύει; Ντροπή σας! Θα σας κρίνει ο Θεός κ ο λαός!

Τμήμα ανθρωποκτονιών

Προστασία πολιτεύματος

Ασφαλεια

Διας

Ολοι μαζι σε πολιορκία στην εφημερίδα μας για να μην βγει η αυριανή έκδοση

Θα λογαριαστούμε με όλους!

Σ.Χ»

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.