Γιατί όσοι επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη φωτογραφίζονται εδώ;

Newskamatero

Πρόσκληση σε φίλους, περαστικούς και επισκέπτες να φωτογραφηθούν στο λογότυπό του, μια φωτεινή καρδιά που έχει τοποθετηθεί στην πλατεία Αριστοτέλους, απευθύνει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

«Μπείτε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Φωτογραφηθείτε. Ανεβάστε την ιστορία σας. Και στείλτε το δικό σας μήνυμα, με το hashtag#manystoriesoneheart» είναι το σύνθημα της σχετικής πρόσκλησης.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό, η καρδιά της Θεσσαλονίκης συμβολίζει το ψηφιδωτό των ιστοριών της, «Many Stories, One Heart» και αποτελεί μέρος της καμπάνιας που υλοποιεί ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη διαδικασία μπορούν να φωτογραφηθούν στην πολύχρωμη καρδιά και να «ανεβάσουν» τη φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Απειλητικός και το 2019 ο Ερντογάν! «Η χώρα μας δεν είναι η αιτία για τα γεγονότα της περιοχής και δεν θα είναι ούτε το θύμα»

Η Τουρκία επιδεικνύει την αποφασιστικότητά της για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων της στην Κύπρο, την ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και στο πεδίο δράσης, αναφέρει ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρει ότι η […]