ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γιατί η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση κρύβει τον προορισμό των λαθρομεταναστών;

1 min read

Όπως σας ενημερώσαμε εχθές, περίπου 400 «ευάλωτα προσφυγάκια» μεταφέρθηκαν με δύο πλοία από την Λέσβο στον Πειραιά, για να… «προστατευθούν από τον κορωνοϊό»!

Και που θα καταλήξουν οι «ευάλωτοι»; Άγνωστον! Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των μπουκωμένων –με 20 εκατομμύρια ευρώ, από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων!- ΜΜΕ:

«Στο σημείο όπου κατέπλευσε το πλοίο οι μετανάστες και πρόσφυγες αναμένεται να επιβιβαστούν σε λεωφορεία, προκειμένου να μεταφερθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας στην ενδοχώρα».

Δηλαδή, σε… άγνωστους τόπους! 

Γιατί άραγε δεν ανακοινώνει η «εθνικόφρων» χούντα Μητσοτάκη που θα καταλήξουν οι «ευάλωτοι»; Τι φοβάται και τους μεταφέρει εν κρυπτώ; Μήπως την αντίδραση των Ελλήνων, πολλοί εκ των οποίων τυγχάνουν και –εξαπατημένοι!- ψηφοφόροι της στις τελευταίες εκλογές;

(ΥΓ) 1: Σήμερα, λοιπόν, που τελειώνει η «καραντίνα» και θα βγουν οι Έλληνες έξω από τα σπίτια – φυλακές τους, σε κάποιες περιοχές της χώρας θα διαπιστώσουν ότι απέκτησαν… καινούργιους γείτονες. Είναι το… δώρο-έκπληξη που τους επιφυλάσσει η χούντας Μητσοτάκη! 

(ΥΓ) 2: Κομμένα τα παραμυθάκια σας, μπουκωμένα παπαγαλάκια της «εθνικοφροσύνης»! Γνωρίζετε πολύ καλά πως οι «ευάλωτοι» δε θα μεταφερθούν σε «οργανωμένες δομές φιλοξενίας στην ενδοχώρα», δηλαδή σε hotspots, αλλά σε ξενοδοχεία και σε τουριστικά καταλύματα, όπως είχε ανακοινώσει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, πριν την μεταφορά τους!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.