ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Για τις 4 Μαΐου αναβάλλεται η απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

1 min read

Το ενδιαφέρον τραβά και πάλι το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, καθώς δεν θα εκδικαστούν αυτή την Παρασκευή 2 Μαρτίου οι προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών στο Συμβούλιο της Επικρατείας, σχετικά με την ακύρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας. Τα κανάλια Αlpha, Ant1, Star και Σκάι, καθώς και η ΕΙΤΗΣΕΕ, θα χρειαστεί να αναμένουν μέχρι τις 4 Μαΐου, όπου θα συζητηθούν οι προσφυγές τους στην Ολομέλεια.

Την ίδια ημερομηνία θα συζητηθεί και η προσφυγή της Τηλέτυπος ΑΕ., ενώ την ερχόμενη Δευτέρα 5 Μαρτίου είναι η πιο κρίσιμη ημέρα για την τύχη του Mega. Καθώς θα έχει συμπληρωθεί το τρίμηνο της δυνατότητας εκπομπής που προβλέπει ο νόμος 4339/2015, έπειτα από την προκήρυξη του διαγωνισμού που διεξήχθη και στον οποίο το πάλαι πότε μεγάλο κανάλι δεν συμμετείχε, θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση. Κατά τη διάρκεια αυτής, το ΕΣΡ και οι διοικητικοί εκπρόσωποι του σταθμού θα αποφασίσουν το τι μέλλει γενέσθαι.

Το ΕΣΡ μπορεί να αποφασίσει την ίδια ημέρα και να ενημερώσει την ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων) να δώσει εντολή στην Digea να κατεβάσει το σήμα του καναλιού από το επίγειο δίκτυό της. Το σήμα μπορεί να διατηρηθεί μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες, αλλά το κανάλι θα απευθύνεται σαφέστατα σε μικρότερο κοινό.

Αξίζει, φυσικά, να υπενθυμιστεί ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις για το Mega, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη καταβάλει τα ποσά που του αναλογούν στους εργαζόμενους χωρίς να έχει διευκρινίσει τη στάση τους στις εξελίξεις.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.