ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Για τα πανηγύρια και η “Ευρώπη” τους και η “διπλωματική αντεπίθεση” του Μητσοτάκη

1 min read

Συμπληρώθηκαν 5 ημέρες παραβίασης της εθνικής μας κυριαρχίας και το μόνο που είχαν να πουν αυτό το διάστημα οι γραικύλοι των Αθηνών ήταν ότι η Ελλάδα σημείωνε… διπλωματικές νίκες και πως οι ευρωπαίοι “συμμάχοι” μας καταδικάζουν την στάση της Τουρκίας.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν συνέβη και αυτό αποδείχθηκε και στο σημερινό έκτακτο συμβούλιο Ευρωπαϊκών υποθέσεων της ΕΕ, υπό την προεδρία του Ζοζέπ Μπορέλ όπου οι οι 27 υπουργοί εξωτερικών αποφάσισαν πως το ενδεχόμενο (!) κυρώσεων κατά της Τουρκίας, θα συζητηθεί στις 28 Αυγούστου. Είναι μάλλον περιττό να πούμε ότι ακόμα και αυτές οι “κυρώσεις” ΕΑΝ τελικά ψηφιστούν, θα είναι της πλάκας.

Όσο για τις διπλωματικές νίκες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, να θυμίσουμε ότι τόσο η Γερμανία όσο και οι ΗΠΑ έχουν κρατήσει ίσες αποστάσεις τόσο από Ελλάδα όσο και από Τουρκία και δείχνουν την πόρτα του… απευθείας διαλόγου. Ακόμα και σήμερα, ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών δήλωσε με ανάρτησή του στο twitter, ότι το Βερολίνο τάσσεται υπέρ του διαλόγου μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας.

Μίλησαν για την… Βενεζουέλα! Έχουν λάβει τόσο… σοβαρά την “διπλωματική αντεπίθεση” της Ελλάδος οι Ευρωπαίοι που περισσότερο ασχολήθηκαν σήμερα με τις προεδρικές εκλογές στην Λευκορωσία, τις εξελίξεις στο Λίβανο μετά τις εκρήξεις στη Βηρυτό και την κατάσταση στην… Βενεζουέλα!

Δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση η στάση των Ευρωπαίων, αυτά να τα βλέπουν οι “ευρωλιγούρηδες” των Αθηνών. Για τα πανηγύρια και η “Ευρώπη” τους και η “διπλωματική αντεπίθεση” του Μητσοτάκη. Η Ελλάς θα έπρεπε αυτές τις ώρες να δείχνει ανυποχώρητη στάση και πυγμή ενώ παράλληλα να αναζητεί νέες συμμαχίες που θα έκαναν αυτή την “Ευρώπη” να ανησυχήσει πραγματικά… Δυστυχώς όμως το πνεύμα της υποταγής είναι βαθιά ριζωμένο στο πολιτικό μας σύστημα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.