ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

21 Οκτωβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Για… απόβαση στις Οινούσσες μας κατηγορεί αναλυτής της Άγκυρας! Είναι «τουρκικό νησί»! (video)

1 min read

Σε απόλυτη παράκρουση οι «γείτονες», ειδικά μετά την υπογραφή της ελληνογαλλικής αμυντικής συμφωνίας

Σε απόλυτη παράκρουση βρίσκεται η Άγκυρα, ειδικά μετά την υπογραφή της ελληνογαλλικής αμυντικής συμφωνίας.

Η μια πρόκληση διαδέχεται την άλλη και σε λίγο θα φτάσουν να διεκδικούν μέχρι και τον.. Παρθενώνα. Ο πανικός που τους έχει καταβάλει φαίνεται ξεκάθαρα και από την ανάλυση που έκανε ο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας και ασφάλειας, συνταγματάρχης ε.α. Ουνάλ Αταμπάι, στο τουρκικό κανάλι Haber Global, όπου και κατηγόρησε την Ελλάδα για… απόβαση στις Οινούσσες! Είχε προηγηθεί η αντίδραση της Άγκυρας στην επίσκεψη του υφυπουργού Εθνικής Αμύνης, Νίκου Χαρδαλιά, στο νησί μας. Ο απόστρατος Τούρκος αναλυτής είπε ξεδιάντροπα:

«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία Ελλάδα η οποία έχοντας πάρει μαζί της τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τη Γαλλία και την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει πια μία ανεξέλεγκτη στάση και συμπεριφορά απέναντι στην Τουρκία. Δηλαδή με απόβαση στις Οινούσσες που όπως ξέρετε εκεί είναι τουρκικό έδαφος, είναι τούρκικο νησί»!

Είναι ικανοί οι Τούρκοι να αξιώνουν να τους ζητάμε και άδεια για να επισκεφτούμε τα νησιά μας και να μας δίνουν… βίζα! Ας τα βλέπει αυτά το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του και ας αντιληφθεί επιτέλους με ποιους έχουμε να κάνουμε…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.