ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Για 2.500€ τρεις Αλβανοί απήγαγαν και κλείδωσαν μέσα σε αυτοκίνητο ομοεθνή τους

1 min read

Στα δίχτυα της Αστυνομίας έπεσαν τρεις Αλβανοί που είχαν απαγάγει από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και κρατούσαν όμηρο έναν νεαρό ομοεθνή τους.

Οι δράστες τον είχαν κλειδώσει μέσα σε ένα αυτοκίνητο για περισσότερες από 24 ώρες και ζητούσαν από συγγενικά του πρόσωπα 2.500 ευρώ, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Έπειτα από αρκετές διαπραγματεύσεις συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές να δοθεί τελικά το ποσό των 1.000 ευρώ προκειμένου ο 23χρονος Αλβανός να επιστρέψει στους οικείους του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, στην υπόθεση, εκτός από τους τρεις αλλοδαπούς που πραγματοποίησαν την απαγωγή και εν συνεχεία εκβίαζαν την οικογένεια του θύματος, εμπλέκονται και δύο γυναίκες ελληνικής καταγωγής, οι οποίες μετέφεραν τα λύτρα στους δράστες. Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, το κίνητρο της πράξης των τριών Αλβανών φαίνεται πως ήταν οικονομικές διαφορές που είχαν με το θύμα και στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται εάν αυτές συνδέονται με παράνομες συναλλαγές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψής τους από τον αρμόδιο ανακριτή.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.