ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γι’ αυτό τρελάθηκε ο Δώνης με τον τέταρτο – Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα

1 min read

Πυρ και μανία ήταν ο Γιώργος Δώνης με τον τέταρτο διαιτητή στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, μετά τον καταλογισμό του πέναλτι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Όλοι αμέσως πίστεψαν ότι ο λόγος, ήταν η απόφαση του ρέφερι να στείλει τον πρωταθλητή Ελλάδας στην άσπρη βούλα, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Ο Έλληνας τεχνικός, έσπρωξε τον τέταρτο, ο οποίος δεν είχε δει πριν τη φάση του πέναλτι, φάουλ μπροστά του πάνω στον Περέα, από τον Κρέσπο.

Ο διαιτητής μάλιστα, τον κοίταξε και ο τέταρτος του φώναξε ότι δεν έχει γίνει τίποτα, ενώ μετά από λίγο ο ΠΑΟΚ παίρνει το πέναλτι.

Έτσι, ο Δώνης δεν άντεξε και ένιωσε ότι αδικείται με αποτέλεσμα να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο και να πάει στα αποδυτήρια.

Παρ’ όλα αυτά, βαριά τιμωρία αναμένεται για τον Γιώργο Δώνη καθώς σύμφωνα με το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Σλοβένος διαιτητής του ντέρμπι, ο προπονητής του τριφυλλιού έσπρωξε τον τέταρτο διαιτητή, Αριστομένη Κουτσιαύτη, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας του προς αυτόν.

Αναλυτικά στο Φύλλο Αγώνα αναγράφεται:

“Στο 90 6 λεπτό του αγώνα απέβαλα με κόκκινη κάρτα τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Δώνη Γιώργο διότι έσπρωξε τον τέταρτο διαιτητή διαμαρτυρόμενος σε απόφασή μου. Μετά από αυτή την απόφαση υπήρχαν διαπληκτισμοί μεταξύ των παραγόντων του Παναθηναϊκού και της αστυνομίας, οι οποίοι τελείωσαν μετά από 2 λεπτά. Ουδεμία άλλη παρατήρηση”.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.