ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

14 Μαΐου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γερμανικό περιπολικό μέσα στη Θεσσαλονίκη

1 min read

Aφωνοι έμειναν χθες το μεσημέρι οι Θεσσαλονικείς, όταν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης αντίκρισαν ένα περιπολικό του γερμανικού κράτους! Το περιπολικό, τύπου βαν, το οποίο εντοπίσαμε στη συμβολή της Ι. Δραγούμη με τη λεωφόρο Νίκης, έγραφε φαρδιά πλατιά «POLIZEI», δηλαδή αστυνομία στη γερμανική γλώσσα, και φυσικά είχε τη σημαία της ομοσπονδιακής αστυνομίας της Γερμανίας.

Περαστικοί και οδηγοί Ι.Χ. έμειναν αποσβολωμένοι να κοιτούν το περιπολικό της γερμανικής αστυνομίας που… βολτάριζε στο κέντρο της πόλης. Κάποιοι μειδίασαν και είπαν «οι Γερμανοί ξανάρχονται», ενώ κάποιοι άλλοι απάντησαν δηκτικά: «Εδώ είναι τόσα χρόνια και μας κάνουν κουμάντο».

Η εικόνα ενός περιπολικού της ομοσπονδιακής αστυνομίας της Γερμανίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης αφήνει πολλά ερωτήματα και σίγουρα γεμίζει με πίκρα τους Ελληνες που βλέπουν ότι η… γερμανική κατοχή έχει πολλές πτυχές. Το συγκεκριμένο περιπολικό της γερμανικής αστυνομίας δεν είναι το μόνο που υπάρχει στη χώρα μας και ειδικά στη βόρεια Ελλάδα!

Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, τα συγκεκριμένα οχήματα ανήκουν στη δύναμη της FRONTEX που ελέγχει τα σύνορα για παράτυπους μετανάστες και μάλιστα η συγκεκριμένη δύναμη εδρεύει στο Κιλκίς. Αναπάντητο βέβαια παραμένει το ερώτημα γιατί τα οχήματα δεν γράφουν FRONTEX αλλά POLIZEI, προσβάλλοντας όλους τους Ελληνες πολίτες που νιώθουν ταπεινωμένοι βλέποντας τους Γερμανούς να ελέγχουν τα σύνορά μας την ώρα που έχουμε δική μας Αστυνομία.

Και κάτι τελευταίο: Η Αστυνομία μας δεν γνωρίζει ούτε τις μετακινήσεις των Γερμανών αστυνομικών ούτε τον λόγο αυτών!

Δημοσίευση στα Social Media