ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γερμανία, Ιταλία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Ισπανία και Μάλτα υπέρ της Τουρκίας!

1 min read

Μεγάλο παραμύθι η διπλωματική αντεπίθεση της Ελλάδας και αυτό φάνηκε πολύ γρήγορα από το συμβούλιο εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο οποίο δεν επιβλήθηκαν, όπως γνωρίζετε, κυρώσεις στην Τουρκία, παρ’ όλη την ελληνική πρόταση. 

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα είχε κυκλοφορήσει στο Συμβούλιο προσχέδιο καταδικαστικής δήλωσης προς την Τουρκία, η οποία περιείχε ρητή αναφορά σε κυρώσεις, ζητούσε άμεσο τερματισμό των ερευνών και καλωσόριζε τη συμφωνία της Ελλάδας με την Αίγυπτο.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η Γερμανία και άλλες χώρες μπλόκαραν τη δήλωση, και εξέφρασαν δυσφορία για τον χρόνο έλευσης της συμφωνίας, λίγο πριν την έναρξη των διερευνητικών επαφών Ελλάδας – Τουρκίας για τις οποίες είχε μεσολαβήσει η Γερμανία. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του Τούρκου νομικού, Musa Cömert, οι χώρες που έθεσαν βέτο στη δήλωση ήταν η Γερμανία, η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Βουλγαρία, η Ισπανία και η Μάλτα.

Επιμένει λοιπόν η Γερμανία και δεν είναι μόνη της στην Ευρώπη και έχει και στο πλευρό της και τις ΗΠΑ, για κατ’ ευθείαν συνομιλίες Ελλάδας-Τουρκίας. Μία ακόμη προδοσία από τους “συμμάχους” και μία ακόμη διάψευση της μεγάλης ανοησίας των πολιτικάντηδων ότι τα σύνορα της Ελλάδος είναι και σύνορα της Ευρώπης! 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.