ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
17 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Γερμανία: Εκρηκτική η αύξηση των θανάτων μετά το 2021 όταν ξεκίνησαν οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά Covid-19

1 min read

Τι αποκάλυψε η έρευνα του βουλευτή του AfD Martin Sichert και του αναλυτή δεδομένων Tom Lauser

Ο βουλευτής του γερμανικού AfD Martin Sichert και ο αναλυτής δεδομένων Tom Lauser αποκάλυψαν μια τεράστια και ξαφνική αύξηση στους ανεξήγητους θανάτους με βάση τα τριμηνιαία στοιχεία θανάτου από την Εθνική Ένωση Νόμιμων Ιατρών Ασφάλισης Υγείας (KBV) με την αύξηση των θανάτων να ξεκινάει από το 2021 που ήταν η πρώτη χρονιά μαζικών εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού.

Ο Μάρτιν Σίχερτ, εκπρόσωπος για την πολιτική υγείας της κοινοβουλευτικής ομάδας του AfD, σημείωσε:

«Στην πραγματικότητα, από το πρώτο τρίμηνο του 2021, είχαμε περισσότερους αιφνίδιους και απροσδόκητους θανάτους κάθε τρίμηνο από ό,τι σε οποιοδήποτε τρίμηνο από τα προηγούμενα χρόνια – επομένως συνολικά, υπερτετραπλάσια αύξηση των ξαφνικών και απροσδόκητων θανάτων».

Μόλις ξεκίνησε η εκστρατεία εμβολιασμού με mRNA το πρώτο τρίμηνο του 2021, οι ξαφνικοί και απροσδόκητοι θάνατοι αυξήθηκαν ραγδαία.

Υπήρχαν περίπου 15 απροσδόκητοι θάνατοι την ημέρα μέχρι το τέλος του 2020. Τότε ξαφνικά έγιναν 97 την ημέρα.

Παραδείγματα αυξήσεων στις αιτίες θανάτου που πρέπει να παρακολουθούνται περιλαμβάνουν:

– Ξαφνικός θάνατος – Αύξηση 1082%

– Θάνατος που συμβαίνει εντός λιγότερο από 24 ώρες από την έναρξη των συμπτωμάτων – Αύξηση 1673% 

– Θάνατος χωρίς άλλους παρόντες (π.χ. μόνος στο σπίτι) – Αύξηση 561%

– Άλλες ανακριβείς ή μη αιτίες θανάτου – Αύξηση 293%.

Αν και τα δεδομένα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πούμε με βεβαιότητα ότι η αύξηση των θανάτων σχετίζεται με μαζικούς εμβολιασμούς κατά του COVID-19, δεδομένο είναι η απότομη αύξηση συνέπεσε με την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού.

Ως ιδιαίτερα σκανδαλώδες, ο Sichert περιγράφει το γεγονός ότι ούτε το Ινστιτούτο Paul Ehrlich ούτε το Ινστιτούτο Robert Koch έχουν αξιολογήσει αυτά τα δεδομένα μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με την § 13 του νόμου περί προστασίας από λοιμώξεις, ωστόσο, είναι υποχρεωμένοι να αξιολογούν τους διαγνωστικούς κωδικούς από την Εθνική Ένωση Νόμιμων Ιατρών Ασφάλισης Υγείας (KBV) σε τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να προσδιορίζουν πιθανούς κινδύνους με τα εμβόλια.

Το AfD αναφέρει: «Από την έναρξη των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού, τα δεδομένα αυτά δεν έχουν ζητηθεί ούτε αξιολογηθεί».

Εάν μπορεί πράγματι να αποδειχθεί μια σύνδεση με τους μαζικούς εμβολιασμούς, τότε θα μπορούσαν ενδεχομένως να είχαν αποφευχθεί δεκάδες χιλιάδες θάνατοι, εάν τα δεδομένα είχαν αξιολογηθεί έγκαιρα, είπε ο Sichert.

Πηγή pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.